A spontán vetélésnél nem ugy van hogy nagyon erős vérzés van, és nagyon erös alhasi fájdalom? (többi lent)
mert nekem a tesztem +lett, és 2 nappal a teszt után "véreztem" de alog van vmi, és nem fáj-görcsöl semmim!!
akkor ez mi?
Nincs mit!
Ha van kedved, megírod majd holnap, hogy mi van veled?
De ne nyugtalankodj!!!
Utolso elötti!!
persze h megirom hogy mi lesz holnap!!!
köszönöm szépen!!!
Utolso!!: 6 napot késett, viszont jol láthatoan + lett a teszt!! amugy ahhoz képest h 2.nap "mensi" nagyon kevés van, normál esetbe ilyenkor rengeteg szoktt lenni!!! remélem h még babás vagyok!!! mert nagyon szeretnénk ezt a babát!!! holnap kérek az UH mellé 1 vérvizsgálatot is , és minden kiderül!!!!!!
amugy köszönöm szépen!!!
szia!!(utolso elötti)
hát ez kész káosz!!az Uh-n azt mondta a doki h nem tudja pontosan +mondani, vagy vetélés, vagy csak"mensi" kevesebb vérrel.nos én már nem tudom, jövöhéten hétfön kell mennem laborba, vizeletminta=)teszt h akkor most baba vagy nem baba!!!!
de ha csütörtökig elmulik ez a "mensi" akkor veszek egy tesztet és akkor már könnyebben veszem a dolgokat hétfön, mert ha megint pozi lesz akkor, még remélek, ha meg nega, vagy ha nem mulik el a "mensi" idöre akkor már tudni fogom a választ!!!
de azért még reménykedem!!!
szio
Szia!
Utolsó előtti vagyok!
Lehet, hogy még nagyon az elején vagy, és ezért nem láthatott még semmit a doki. Azért azt sajnálom, hogy nem küldött el azonnali vérvételre, hogy a HCG szinted megnézze.Abból tényleg minden kiderülne.
Melyik kórházba jársz?
Ha netalán vetélés lenne, de ne így legyen, akkor a teszt még pozitívat fog mutatni, a hcg csak folyamatosan ürül ki a szervezetedből. Nekem a vetélésem után másfél hétre mutatott negatívat először a teszt!
De ezekre ne is gondoljunk, szorítok érted nagyon, hogy ott legyen a pici babád!!!!
Szia!! utolso elötti
köszönöm szépen, én is remélem h mégis csak ott van az a baba!!!
pedig én megkérdeztem a dokit, h nem e lehetne vérvétel, azt mondta h hétfön vizelet!!
amugy tolna megyében Tamásiban járok a nödokihoz!
akkor ne is csináljak mégegy tesztet? vagy várjak hétföig? és a vizelet mintábol majd kiderül!
csak hétföig még nagyon sok van vissza!!
nem tudom h mit tegyek!!
azért köszi
16.14-es vagyok.
Még mindig van valami vérzésed? Vagy mennyi volt eddig? Ha nagyon kevés, inkább barnás akkor még van rá esély. A doki még nem láthatta mert ha ott is van még nagyon pici. És ezek szerint ő se tudott biztosat mondani. Szoritok neked, hogy jövő héten ott legyen a baba! Ird meg mi volt ! :-)
Szia! 16.14-es!
igen még mindigvan egy kevés, de tegnap volt a 3.dik napom, és olyan volt mintha az 5.dik lett volna, szoval nagyon kevés van!! hát ma meg tegnap volt inkább olyan barnás!!! igen sokan mondták h valoszinü nagyon pici azért nem látta az orvos!!! nagyon szépen köszönöm h szoritasz nekem!!!!remélem h van még esélyem!!!
Szia!
Utolsó előtti vagyok!
Hogy érzed magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!