Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A spontán vetélésnél nem ugy...

A spontán vetélésnél nem ugy van hogy nagyon erős vérzés van, és nagyon erös alhasi fájdalom? (többi lent)

Figyelt kérdés

mert nekem a tesztem +lett, és 2 nappal a teszt után "véreztem" de alog van vmi, és nem fáj-görcsöl semmim!!

akkor ez mi?

2009. szept. 13. 19:43
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Szia utolso elötti!!

köszönöm kérdésed meglepö modon jol, mármint azt tapasztaltam hogy az 5.dik napom nem volt semmi vérzés, söt ma sincs!!

igazábol szerintem ( hallottakbol, olvasottakbol) ez vetélésnek "kevés" idö lenne, na persze rendes mensinek is kevés lenne!!!

ugyhogy most nagyon remélek, hogy mégis ott a baba!!!!

de hétfön megyek a laborba, megprobálom "sürgetni" öket, h minél elöbb legyen eredmény!!!

szerinted mi volt ez a 4 napos kevés vérzés??

köszi

2009. szept. 18. 15:15
 22/40 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát ezt nem tudom pontosan. Itt elég sokszor olvastam olyat, hogy valaki terhesen menstruált, főleg az első hónapban.....szerencsére neked nem tartott sokáig a vérzésed, én erre azt mondom, hogy nagyon biztató!!!:-)

Nagyon szorítok érted hétfőn, bár akkor gondolom eredményeket még nem fogsz tudni?

Kicsit olvasgattam és ezt találtam, remélem nem haragszol meg, ha bemásolom?:

“Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel:

* a fogantatás viszonylag későn történik, ezért a “szokásos” időpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya

* a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses időpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik

* hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az időpontban jelentkezik, hanem az első harmad folyamán bármikor

A terhesség alatt jelentkező “menstruáció” valójában nem igazi (kivéve az első esetet), és mindhárom típusnál a vérzés nem igazi élénkpiros vérzés, hanem inkább barnás, a mennyisége kevés, gyakran csak 1-2 csepp és csak néhány napig tart (vagy a hormonális ok esetén elhúzódhat akár hetekig is). Olyan eset is létezik, hogy valakinek még kétszer-háromszor “megjön” a terhesség első hónapjaiban, valamint azt a jelenséget is sok kismama tapasztalja, hogy az első néhány hónapban azokon a napokon, amikor “meg szokott jönni” jelentkeznek a menses előjelei, hasonlóan fájdogál a hasa, de végül természetesen nem jön meg, hiszen nem volt peteérés, és nem válik le a méhnyálkahártya.

2009. szept. 18. 20:36
 23/40 A kérdező kommentje:

Szia!!!

dehogy haragszom, söt nagyön köszönöm, igazán kedves töled, és érdekes is!! hát csütörrtök ota megint remélek, igen én is hallottam, nem egy ismimtöl h igy volt babás, hogy az 1, 2 honapban megvolt neki!!!!

amugy meg vetélésnek, tul rövid ideig volt meg, és tul kevés volt!!! mivel már 5dik napra nem volt semmi!! hát hétfön megkérdem h mikor lesz eredmény, mert ált. olyan 11-12 ora körül szokott eredmény lenni, remélem h már hétfön meg is tudom!!! és amint megtudom megirom!!!

amugy nagyon köszönöm h igy aggodsz!!!

puszo

2009. szept. 19. 14:41
 24/40 A kérdező kommentje:

Szia!!!

képzeld ma , vtam a laborba, és basszus negativ lett!!!!

én már nem értek semmit, és ráadásul a héten nem is tudok elmenni a nödokimhoz, mert a munkaügyi kp-ba kell mennem a héten=)kötelezö részt vennem!!!

most már tényleg nem tudom h mivan!! de az lesz hogy megvárom a jövö honapot, lehet h meg se fog jönni!! áááááá nem tudom!!!! mert sztem ez nem vetélés volt, da ha nem vok terhes, akkor mér 4 napig volt mensi, és mér volt olyan kevés, és mér nem éreztem h meg fog jönni??!!

nekem mindig 5-6 napig szokott lenni, mindig sok van(2,3 nap)és elötte 1 pár nappla mindig érzem h jönni fog!!!

remélem tudsz vmi tanácsot adni nekem!! vagy mit csináljak??

köszönöm

2009. szept. 21. 14:36
 25/40 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy a vizeletben ilyenkor mit néznek, de nem vért szoktak ilyenkor venni? Főleg , hogy a HCG szintet nézzék.

Lehet, hogy mégis tesztelned kellene?

Így elsőre most ez jutott eszembe.

Mikor kell visszamenned a dokihoz?

Mikor jönne meg a következő menzid? Szerintem is várj addig, hátha már meg sem jön!

Tüneteid vannak egyébként?

2009. szept. 21. 15:41
 26/40 A kérdező kommentje:
Szia!!! én kérdeztem a nödokimtol is , meg ma a laborba is h vért is vesznek? a válasz az volt h nem, csak vizeletet!! hát holnap van az én dokim meg csüt-ön de ezeken a napokon pont nem érek rá, mert kötelezö részt vennem egy csoportos foglalkozáson a munkaügyin(ami tök baromság!!) de nem tudom h elmenjek-e, ö is tuti azt mondja h nem vok terhes! nem tudom, már nem hiszek semmiben, nagyon csalodott vagyok!! várok még a köv mensi-ig, de szerinted csináljak tesztet?(a köv mensi-ig )hátha mégis??? vagy már nem tudom h mit tegyek, vagy mit ne tegyek!:S:S:S:(:(
2009. szept. 21. 15:47
 27/40 A kérdező kommentje:

ja,, és a köv mensinek okt. 13.-a körül kéne jönnie!!

(+- 2,3nap)

2009. szept. 21. 15:49
 28/40 anonim ***** válasza:

Bárhogyan is lesz, ne legyél csalódott!! Biztosan össze fog jönni a baba, ha nem is most, de majd legközelebb!!!

Bár tudom sajnos magamról, hogy nem könnyű, de az lebeg előttem, hogy igenis lesz kisbabánk,mert nagyon szeretnénk, és mindent meg is teszünk ezért.

Nektek is sikerülni fog,meglátod!!!

Ha netalán most mégis terhes voltál, és elment, annak hidd el megvolt az oka!

Biztosan sokkal rosszabb lenne nektek, ha esetleg megmaradt volna, de beteg!:-((

Azt hiszem egyébként, én a helyedben csinálnék egy tesztet! Ha a teszt erős pozitív akkor szerintem minden rendben, ha pedig halvány, akkor sajnos csökken a HCG szinted.....úgy gondolom most máshogyan nem derül ki.

Amikor én elkezdtem barnázni, és bementem az ügyeletre (Pest) akkor rögtön vért vettek, vizelet egyáltalán nem kellett adnom, és a HCG-met nézték, ja igen és uh-t, de nem láttak semmit.

Rá két napra akkor már véreztem, de én tudtam/éreztem, hogy ez vetélés akkor szintén HCG szint,egyáltalán nem néztek vizeletet.

Elment a baba:-( és ezt a HCG szint megfigyelésével tudták megállapítani a vérzésen kívül.

Nálad ha ezt sem nézték, akkor tényleg meg sem tudják állapítani, hogy mi is lehet:-(

2009. szept. 21. 16:10
 29/40 A kérdező kommentje:

Szia!!

Nagyon szépen köszönöm a biztatást!!! nagyon rendes töled!

holnap elmegyek az orvoshoz,és kiharcolom a vérvételt is!!! és majd meglátjuk mi lesz!!!

azért köszönöm, és remélem h hamarosan összejön a babónk!!!

2009. szept. 21. 19:48
 30/40 anonim ***** válasza:

Nincs mit, továbbra is szorítok!!!!Nem szeretném ha te is belekerülnél abba amibe sajnos én is!

Minden rendben lesz meglátod!!!

2009. szept. 21. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!