Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A spontán vetélésnél nem ugy...

A spontán vetélésnél nem ugy van hogy nagyon erős vérzés van, és nagyon erös alhasi fájdalom? (többi lent)

Figyelt kérdés

mert nekem a tesztem +lett, és 2 nappal a teszt után "véreztem" de alog van vmi, és nem fáj-görcsöl semmim!!

akkor ez mi?

2009. szept. 13. 19:43
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:

Ja, és mitöl lehet a spontán vetélés??

mert én nem emeltem, meg nem eröltettem meg magam stb..

2009. szept. 13. 19:45
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Szia,nem mindig jár erős vérzéssel,és fájdalommal.Nekem 3 hónapos terhesen volt spontán vetélésem,és minimális vérzést tapasztaltam egyik este,és elmentem orvoshoz,ott megultrahangoztak,és sajnos már nem találtak szívhangot,sőt azt mondta az orvos,hogy a magzat méreteiből ítélve,már 2 hete nem élt bennem.
2009. szept. 13. 19:50
 3/40 A kérdező kommentje:

Szia!! nagyon sajnálom!!!:(

és neked mitöl volt? ha megkérdezhetem?

és mitöl lehet vkinek spontán vetélése?

2009. szept. 13. 19:54
 4/40 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is volt sajnos spontán vetélésem kb. 5 hetes lehettem:-(

Én is nagyon figyeltem, hogy ne emeljek nehezet, ne erőltessem meg magam, és próbáltam sokat pihenni.

Előjelként annyi volt, hogy elkezdtem picit barnázni, de nem görcsöltem, és más egyéb tünetem sem volt előtte.

Vetélés alatt picivel több volt a vérzésem,és 7 napig tartott:-(

Nálam valószínű az volt a gond, hogy nem tapadt meg rendesen, de ahogyan utánaolvastam a spontán vetélés korai szakaszában sokszor nem lehet tudni az okát:-(

Egyébként szerintem a görcsölés és a vérzés mennyisége is változó,mert ha picit idősebb a terhesség, szerintem az nagyobb fájdalommal és vérzéssel járhat.

Van olyan nő, akinek felszívódik a "babája",persze csak a nagyon korai szakaszban, és észre sem veszi!

De szerintem te semmi ilyesmire ne is gondolj!

Mikorra kellene megjönnie egyébként?

Még tart a "vérzés"?

2009. szept. 14. 07:06
 5/40 A kérdező kommentje:

Szia!! nagyon sajnálom:(

hát 8-án kellet volna megjönnie, de ma vtam orvosnál, és azt mondta h holnap kell mennem hüvelyi UH-ra, és majd kiderül, h korai vetélés, vagy lehet h nem is voltam az, (azt mondta), de akkor mér lett + a teszt, és mér volt szédülés, hányinger???

2009. szept. 14. 11:21
 6/40 A kérdező kommentje:
ja, és még tart a vérzés, azt mondta h ha nem mulik el normál idö alatt, akkor "kiszedik" ami még bennt van:(:(:(:(
2009. szept. 14. 11:22
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, nagyon sajnálom!:-(

Picit érdekes számomra , hogy ezt mondta a doki, hiszen csak holnap mész uh-ra, és igazán ott lehetne bármit is (megvastagodott méhnyálkahártyát vagy petezsákot) látni.

Nem is írt fel gondolom semmit?

Pozitívat a teszt úgy olvastam itt a fórumon, hogy még ciszta esetében mutat. Erről esetleg nincs tudomásod?

2009. szept. 14. 12:24
 8/40 A kérdező kommentje:

Szia!!(utolso)

nem, nem irt fel semmit, majd holnap minden kiderül, de nagyon nyugtalanit ez az egész!!!

a cisztárol nincs tudomásom!

ha ez vetélés, akkor mennyi idöt várjak a köv. babatervezésével??

2009. szept. 14. 13:03
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

Az én dokim 3 hónapot javasolt, de amikor az ügyeleten voltam, ott az orvos 1 hónapot mondott!

Én úgy döntöttem, hogy megvárom a 3 hónapot, hogy a méhen rendesen felépüljön.

Én sem kaptam semmit, így magamtól most a palástfű teát iszom 5 napon keresztül minden hónapban a menzim előtt.

Következő hónapban pedig kiegészítésként majd a femibion vitamint, ezt már az orvos javaslatára.

2009. szept. 14. 13:29
 10/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2009. szept. 14. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!