Terhesség hanyadik hetétől duzzadhat meg a mell?
Alkat kérdése. Nekem a 2. trimeszterben nőtt akkorát hogy kibuggyanjon a melltartóból és nagyobbat kell hogy vegyek. Az 5-6. héten ez még kicsit korai, de nem lehetetlen. Mint írtam, alkatfüggő. Van akinek egyáltalán nem nő a melle.
5-6 hetes terhes vagy?
csak lehet hogy terhes vagyok.
1hete késik, és már nem férek a melltartóba, pedig időm sincs enni, tehát nem hízhattam, ennek ellenére kicsúszik a cicim, meg nagyon hülyén néz ki akkor is ha éppen benne van.
cigitől hányingerem van és szédülök(már le is tettem, mert feltűnt hogy késik). Szeptember elején volt barnázgatásom.
A héten tesztelek, viszont nem szeretnék még babát, most írattam volna ki a gyógyszert is.
Szia,
Változó, nekem pl menstruáció előtt is úgy megduzzad hogy szinte nem férek bele a melltartóimba.
igen, természetesen megtartom, már a cigit is letettem, mert már elég gyanús lett, a hőm is 37.
Képtelen lennék elvetetni egy kis életet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!