Lehetséges, hogy terhesség esetén nem érzékeny a mell?
Szia!
Semmiféle tünet nem kötelező. És szerintem bármit is érzel most, az nem babától van, annak még nagyon korai. Ne figyelgesd ennyire magad, mert a szervezeted becsaphat, ha nagyon szeretnéd, produkálni fog neked tüneteket, ha van baba, ha nincs.
Mielőbbi babásodást kívánok!
Szia!
Bizony, nem törvényszerű, de a menses 14 nappal ovu után érkezik, ha nincs baba. Ha a mensesed rendszeres, és még csak a 7végére várod, akkor ez nem terhestünet. Bocsi, ha nem azt írtam, amit olvasni szerettél volna.
Igen, tudom, hogy az ovu környékén más jellegű a folyás:) De, hogy ennyiből megtudod pontosan, le a kalappal. Más tesztet vesz meg orvoshoz jár, hogy pontosan be tudja lőni. Amúgy meg nekem is más volt a folyásom, de én akkor is vettem tesztet, mert ovu csak 1 napon van, a folyás meg lehet becsapós. De nem vitatkozom, lehetséges, hogy te csak ennyiből tudod pontosan, bármi lehetséges.
Viszont ilyenkor a tünetek annyi mindentől lehetnek, hogy semmi értelme következtetni ilyen korán terhességre. Ilyen korán tök mindegy van-e mellfeszülés vagy nincs, attól lehetsz még terhes is meg nem is. Mindjárt itt a hétvége és tesztelhetsz végre vagy előbb is tudsz, ha nem sajnálod a pénzt egy ClearBluera pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!