A terhesség hányadik hetében kezdődik a mell megnövekedése?
Köszi a gyors válaszokat!
Azért kérdeztem, mert nekem megnőtt a mellem, (max. 0,5kg híztam) meg kicsit érzékenyebb is. Csütörtökön kell(ene) megjönnie. Szerintem még korai, hogy a terhesség miatt nőtt volna meg, nem? De ilyen még nem fordult nálam elő, hogy csak mellre híztam volna. Ezért furcsállom a dolgot.
Nagyon érdekelne a véleményetek! Előre is köszi a válaszokat...
A mell akkor kezd nőni, amikor egyébként is feszül, duzzad, mensi előtt. Csak értelemszerűen, ha a mensi nem jön meg, akkor marad ilyen duzzadt, ami aztán csak fokozódik tovább, illetve ha megjön, akkor elmúlik a feszülés.
Tehát ez nálad szerintem még nem jelezhet babát, mert az elmaradt mensiig még bármi lehet.
2. vagyok
Nekem ezidáig kicsit feszesebbek lettek a melleim menzesz előtt, de ez sem minden esetben volt így.
Most vagyok 7 hetes, és amikor nem jött meg, már tudtam, hogy most valami nagyon másképp van.
A mellem feszes lett, kőkemény, és eléggé érzékeny is, főleg amikor megnyomta valami.
Mikorra nem várod pontosan?
Bocsi, most olvasom, hogy csütörtökön.
Addig még bármi megtörténhet.
De ha a saját példámat hozom fel, én olyan érzékeny vagyok az ilyen dolgokra, hogy már a beágyazódás után folyamatos hányingerem volt.
Nem jött meg, csináltam tesztet, és pozitív lett. :)
De azért jövő héten csinálok még 1 tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!