Miből lehet megkülönböztetni a terhesség és a menzesz előtti tüneteket? Feszülő mell, megnövekedett étvágy, idegbaj, görcsölgető has?
Sajnos nem igazán lehet megkülönböztetni, ezért is ír ide naponta több kérdező is olyan kérdést hogy "ez meg ez a bajom, szerintetek baba vagy mensi?" :)
Nem igazán lehet megkülönböztetni (max ha már mindkettőt átélted) ráadásul minden női szervezet máshogy működik tehát ha valakinek a melle szúrt terhességkor lehet egy másik nőnek nem szúr hanem nyom, stb. stb.....
Itt senki nem fogja neked biztosra megmondani, maximum megtippelni de annak semmi értelme tehát a vége úgyis teszt vagy orvos kell hogy legyen ha nem jön meg....ráadásul a netes távdiagnózis veszélyes is lehet mert ha azért nem jön meg még egy ideig mert pl hormonális gondjaid vannak akkor azt kezeltetni kell, ha meg azért mert terhes vagy akkor természetes hogy orvos kell hogy lásson.
Egy teszt már 300-400 forintért is simán kapható, nekem ennyit simán megérne hogy tudjam kisbabát várok-e vagy sem.
Igazad van, azt hittem mind ezer forint felett kezdődik.
Csakhogy volt olyan ismerősöm, akinek negatív lett, aztán mégis terhes volt.Azt gondoltam az olcsóbbak kevésbé megbízhatóak.szerintem kisebb az érzékenységük.Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!