Sajnos 9 hetes terhes voltam amikor elhalt a baba. Műszeres befejezést végeztek. Mikor lehet házaséletet élni? Mikorra várhatom az első menstruációt?
Szia!
Fel a fejjel! Nekem tavaly májusban halt el a terhességem szintén a 9-dik héten, műszeresen be is fejezték, műtét után 28 napra mensiztem. A házasélettől csak a műtétet követő vérzés ideéig tiltottak el, ami 9 napig tartott. Fájdalmam csak a műtét után volt olyasmi mint amikor mensizek, semmi egyéb.
Augusztusban ismét pozitív lett a tesztem, és azóta meg is született a kisfiam teljesen egészségesen.
szia!nekem januárba volt egy terhességem ami a 12.héten szomorú véget ért mert meghalt a baba,műszeresen fejezték be!Műtét után 5 hétre meg is jött a menzim!.
Április végén szintén sikerűlt teherbe esnem de üres volt a petezsák/5+2 hetes/terhesség volt,szintén műszeres befejezés lett a vége!MOst várom,hogy megjöjjön!
Kontrollra nekem a dokim azt mondta hogy műtét után 2 hét mulva kellett mennemde általában 6 hét alatt kell kontrollra menni!
Kitartás lesz még csodaszép babád neked is és nekem is meg mindenkinek aki szeretne!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!