Segítene valaki, aki jártas a hőmérőzésben?!
vezetem a görbémet a ciklus.hu,n,és a mai nap nagyon érdekes volt!ma reggel a szokott időben mértem,35,65 volt vagyis se 36.6 se 36.7,pont közte,egyébként a ciklusom 14.napján vagyok ma,ezután nem sokkal iszonyúan nagyon begörcsölt a hasam alja,olyan volt ez,mint amikor úgy érzem,hogy máris rohannom kell a wc-re,el is mentem,de semmi!Azóta tompán fájdogál a jobb petefészkem körül,de nem olyan vészes!
na és itt jön az érdekes,amire szeretnék választ kapni valakitől!Hogy lehet az,hogy reggel még 36.65 volt a hőm,és most kíváncsiságból megmértem ismét,és lement 36.2,re.
Én úgy tudom a nappali hőmérséklet mérés azért nem jó,mert mozgunk ,és alapból magasabb értéket mutatna a hőmérő.
Most akkor mi van?
Amúgy nyelv alatt mérem minden reggel a hőm!
Szerintetek?
Köszi,hogy írtál!Én is erre tippeltem,és megmondom őszintén már rég éreztem ennyire intenzívnek ezt a fájdalmat!De ez csak reggel volt,azóta semmi,csak tompa fájdalom a reggeli nagygörcs helyén!na majd meglátjuk a hőmérő ingadozását holnap,és utána!:-)
Te mikorra nem várod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!