Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítene valaki, aki jártas a...

Segítene valaki, aki jártas a hőmérőzésben?!

Figyelt kérdés

vezetem a görbémet a ciklus.hu,n,és a mai nap nagyon érdekes volt!ma reggel a szokott időben mértem,35,65 volt vagyis se 36.6 se 36.7,pont közte,egyébként a ciklusom 14.napján vagyok ma,ezután nem sokkal iszonyúan nagyon begörcsölt a hasam alja,olyan volt ez,mint amikor úgy érzem,hogy máris rohannom kell a wc-re,el is mentem,de semmi!Azóta tompán fájdogál a jobb petefészkem körül,de nem olyan vészes!

na és itt jön az érdekes,amire szeretnék választ kapni valakitől!Hogy lehet az,hogy reggel még 36.65 volt a hőm,és most kíváncsiságból megmértem ismét,és lement 36.2,re.

Én úgy tudom a nappali hőmérséklet mérés azért nem jó,mert mozgunk ,és alapból magasabb értéket mutatna a hőmérő.

Most akkor mi van?

Amúgy nyelv alatt mérem minden reggel a hőm!

Szerintetek?

2013. márc. 6. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
szia!! szerintem most van ovud!! nekem a petefészkemnél szúrkál feszül de még a alul a hasam is feszül!!van ,hogy úgy fáj,hogy meg se tudom mozdulni kiegyenesedni!!
2013. márc. 6. 09:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy írtál!Én is erre tippeltem,és megmondom őszintén már rég éreztem ennyire intenzívnek ezt a fájdalmat!De ez csak reggel volt,azóta semmi,csak tompa fájdalom a reggeli nagygörcs helyén!na majd meglátjuk a hőmérő ingadozását holnap,és utána!:-)

Te mikorra nem várod?

2013. márc. 6. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
én már nem hőmérőzők amúgy!! nekem se mindig egyformán fáj!! valamikor meg se igazán érzem!! de átlagba mindig tudom mikor van ovum!! nekem most múlik már a menszim!!ja és nem 14 napnál van átlagosan az ovum!! kivételesen most 14 napnál volt és rá 14 napra meg is jött!! most csak a feszítő érzést éreztem a hasam alatt!!
2013. márc. 6. 10:01
 4/7 frászkarikaborsó ***** válasza:
Most lehet ovud szerintem is, de egyébként a nappali hőmérséklet nem csak magasabb,hanem alacsonyabb is lehet, pont akkor ha nyelv alatt méred, mert akár a beszédtől, ásítástól, egy pohár víztől stb. kihűlhet a szád annyira, hogy már picit kevesebbet mutat a mérő.
2013. márc. 6. 14:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Így néz ki a görbém eddig! Kíváncsi vagyok a holnapra,hogy alakul tovább!

[link]

2013. márc. 6. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem jó a link. Valószínűleg most van ovud, ami egyrészt járhat fájdalommal, és jár a hőmérséklet esésével is. Az ébredési hőt azért kell - lehetőleg - ugyanabban az időben, ugyanazzal a hőmérővel, ugyanott mérni, mert a mászkálástól feljebb, vagy lejjebb mehet a hőd. A hőgörbét az előző napokhoz viszonyítva lehet értékelni. Nem is annyira az számít, hogy mennyivel mutat többet, vagy kevesebbet, hanem az, hogy a hőd is kövesse egészséges ciklusra jellemző változásokat. Ezt pedig úgy lehet a legegyszerűbben elérni, ha mindig azonos körülményeket teremtesz a hőmérőzéshez.
2013. márc. 6. 16:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!Bocs a linkért,itt a rendes,!

Szerintetek megvolt az ovum?

[link]

2013. márc. 7. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!