Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Adnátok egy kis támpontot?...

Adnátok egy kis támpontot? Témában jártas lányok, nők, hölgyek, dámák, minden vélemény, tapasztalat jól jön!

Figyelt kérdés

Bizonytalan vagyok, többfélét hallok, olvasok, inkább a tapasztaltabbak véleményére adnék. A konkrét helyzetem a következő: Pé alatt voltunk együtt a párommal (dec. 6-7-8-9-10) Kicsivel több mint 2 hete fáj a mellem. Ég, duzzadt, Fáj hogy létezik. Gyorsabban megyek: agyrém; hason fekvés: agyrém; melltartó/sportmelltartó nélkül: agyrém.

Pár más tünetet is produkáltam, de annak valószínű hogy mentális oka volt. (bebeszéltem magamnak).

23-24, max 25-e körül kellett vol a hogy megjöjjön, tegnap este (26.) jött is valami, de nem volt az igazi. Még ma/most sem olyan mint eddig. Van pár csepp, de nemrég ellenőriztem, most per pill egy csepp sem.

Hőmet reggel mértem (tudom, rendszeresen kell, de nem szoktam), kíváncsiságból. 37,1, majd pedig 37,4. Beteg nem vagyok.

Édesanyám egészségügyis, neki "gyanús" vagyok. :) Ő azt mondta hogy az ő melle csak mikor velem volt várandós másfél hónapig fájt, semmikor máskor huzamosabb ideig.

Elég kesze-kusza, remélem kk tudok rajta igazodni és egy kis "útravalóval" és tapasztalattal gazdagítani személyem.:) Köszönöm előre is!!!

2012. dec. 27. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem tesztelned kellene...:)
2012. dec. 27. 14:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát már agybajt kapok, úgyhogy holnap reggel az lesz az első! Köszönöm hogy írtál! :)
2012. dec. 27. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
szivesen, velem is ugyanez van :) szorítok!! :)
2012. dec. 27. 14:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is teszt kell ide!
2012. dec. 27. 14:22
 5/8 A kérdező kommentje:
14:22 DRUKKOLOK!!!! ;)
2012. dec. 27. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:
No teszteltel?
2012. dec. 28. 14:32
 7/8 anonim ***** válasza:
14.22 vagyok köszii én is neked!!! :)
2012. dec. 28. 14:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Negatív. :( De a hozzáállásom pozitív. :) Ami késik, nem műlik! :) Minden pocaklakó-várónak sooook-soook- sikert kívánok!!!
2013. jan. 7. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!