Talán ez egy érdekes kérdés. Hasonló tapasztalat, vélemény?
Röviden nálam úgy alakultak a dolgok hogy, évekig nem akarózott a babaáldás. Elmentem a Róbert K krt-i meddőségi központba ahol annyi bibit találtak hogy, egy hormon kissé kevesebb mennyiségben van jelen a szervezetben. Adtak bogyót és egy kicsit több mint egy hónap múlva kellett visszamennem akol az uh-n hatalmas meglepetésemre ráéeétek az én drága kislányomra., Azt hittem lefordulok az asztalról-
A második baba tervezett volt. Azt mondtam most és jött is. Mindenkinek ezt kívánom esküszöm.
A lényeg hogy, szerettük volna a harmadik babát ugyancsak kis korkülönbséggel de ő már nem jön.
Kb 3 éve próbálkozunk és csak nem. kb egy éve lassan hogy, a havi mennyisége csökkenget aztán stagnált 4 nap és nem túl sok mennyiségével. Sokszor ha úgy mozdulok vagy a meló miatt többet csücsülök stb.... a petefészkeknél szúrkálást érzek. Hol meg mintha valaki nyomokodna- húzogatna bent valamit stb...
Érdekes. Sose voltak ilyen dolgaim. Így sajnos baba nincs. Kevés a mensi a korábbiakhoz képest és vannak eme fura kellemetlenségek is. Nagyon érdekelne volt e valaki hasonló helyzetben és hogy, jutott ki belőle. Minden véleményre nagyon kiváncsi lennék.
Jelenleg az a tervem hogy, ha most sem sikerült a kicsi akkor vissza megyek a központba, elmesélem mi van és talán segítségre is lelek.
Köszönöm a figyelmet.
Nem ilyen a helyzetem, viszont nekem is nagyon kevés mensim van, volt, mindig is, mégis elsőre összejött a fiunk!
Kb 3 napig van, és a mennyisége sem sok. Azt mondta a doki,hogy van ilyen!
Köszönöm hogy, írtatok nekem és bocsássatok meg hogy, csak most válaszolok de betegek a porontyaim.
Kedves első!
Nekem sajnos nem ez a normális ami most történik hónapok óta. Abba a tipusba tartozok hogy, megjön de rendesen és tart egy bő hétig. Most az utolsó egyetlen nap volt és még két napig barna volt a női dolog. Eddig ez volt a legdurvább mensi.
Most már úgy döntöttem hogy, orvoshoz kell forduljak és meglátjuk.
Nálad ha ez a megszokott mensi akkor tényleg nincs ok az aggodalomra mert tényleg van ilyen. Ha változna az lenne a baj.
Köszönöm hogy, írtál.
Kedves 2 válaszolóm!
Köszönöm hogy, írtál.
Nekem a gyerekek stresszes életünk közepette érkeztek.
Van elég idegeskedni való de szerintem ez a legtöbb helyen így van. Már ahogy, itt telnek az évek nem idegeskedek azon sem hogy na most sikerült.
Eleinte sokáig így volt de aztán annyit csalódtam hogy inkább letettem a témát csak véget vessek az izgalomnak aminek aztán csalódás lett a vége.
Amit még írni szerettem volna hogy. ha lehet egy meddőségi központtal készíttess hormonvizsgálatot.
Nekem ők fedezték fel hogy, egy hormon némileg kevesebb mennyiségben van jelen a szervezetembe és ez már gátat vethet baba ügyben de minden már rendben volt.
Kaptam gyógyszert és a következő hónapra el is jött a babaáldás.
Egy próbát megér.
Mégegyszer köszönöm hogy, írtál.
Remélem viszont segíthettem. Szép napot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!