Van aki jártas a Jónás naptárban?
Figyelt kérdés
Mi van, ha a peteérésem nem esik egybe a jónás napokkal? A Jónás napokat a peteérésem után 1 héttel mutatja, tehát a menszesz elotti hétre. Akkor is van esély a fogantatásra?2013. febr. 7. 15:25
1/7 anonim válasza:
Nekem is így mutatta/mutatja és nekem akkor is sikerült az eddigi mind3 gyerekem....fura de így van. Ráadásul a nemük is 100%ban bejött...
2/7 A kérdező kommentje:
Az elso ossze jott a naptár szerint és kislány is lett. Vagy 5 napot jelol be, mikor pobálkozzunk? Pont a kozepén?
2013. febr. 7. 15:28
3/7 A kérdező kommentje:
akkor a napok egybe estek a peteérésemmel
2013. febr. 7. 15:28
4/7 anonim válasza:
első vagyok nekem azon a napon jött össze amikor a piros csík a legvastagabb ott a végén...nem tudom lehet csak véletlen, nekünk fiú, lány, fiú:)
5/7 A kérdező kommentje:
aha, szóval az a legesélyesebb. Köszönöm a felvilágosítást.
2013. febr. 7. 15:36
6/7 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés hozzád!
A teszt rogton kimutatta, amikor elmarad a menszeszed?
2013. febr. 7. 15:37
7/7 anonim válasza:
nem. sőt uh-n is mindig győzködtem a dokikat hogy higgyék el terhes vagyok, csak nem középidőben lettem terhes...mindig ragaszkodtak az utolsó mensihez és mindig kijelentették az elején hogy óó hát már kéne legyen szívhang biztos nem fejlődik jól stb...aztán vártam 2 hetet és visszamentem addigra már jól látszottak:) Nem várt napján negatív volt még a teszt mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!