Valaki segitene nekem a jónás naptárban? Melyik mit jelent?
Köszönöm!és van valami olyan hogy mikor van lányra esély mikor fiúra??Mondjuk nekem teljesen mindegy hogy mi csak egészséges legyen!Volt egy elhalt terhességem de úgy néz ki hogy azóta se sikerül összehoznunk a babát!:(
Első válaszolónak : Neked mi alapján sikerült??csináltál valami olyasmit mint a jónás naptár??vagy ittál valami teát?
első vagyok! Nekem mindkétszer máskor estem teherbe mint a amit a Jónás mutatott. Az elsőnél a tojásfehérjés nyák utáni nap, a másodiknál ovuteszteltem mert a szoptatás miatt még rendezetlen volt a ciklusom. Teát nem ittam.
A felmérések szerint ha az ovulációd előtt egy két nappal vagytok együtt akkor lány lesz ha az ovu napján akkor fiú. Azzal magyarázzák hogy a lány XX spermák lassan mozognak voszont kitartóak tehát képesek vérni a petére, a fiú XY spermák viszont hamar pusztulnak de gyorsak.
Igy kalkulálhatsz! csináltak egy tesztet 100 párból 97 hétnek bejött szóval elég tuti a dolog.
az ovutesztet tudom neked ajánlani!! Tényleg jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!