Hisz valaki a Jónás naptárban?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekes dolog történt velem.Jónás naptár szerint menzesz előtt 3nappal kellett együtt lennünk novemberben,meg is volt aztán megjött rendessen.Most meg már nem jött meg,4napja késik eddig semmi tünet.Ti hiszetek benne?Valakivek bevált?Még nem teszteltem hátha csak késik2012. dec. 12. 07:57
1/5 anonim válasza:
Én nem hiszek ebben. Szerintem nincs jelentősége ennek. Milyen nemű babára vágytok? Szorítok azért, hogy nektek összejöjjön. :)
Bár nekem most mindegy lenne, hogy milyen nemű lesz a második babánk.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát mindegy volna csak sikerülne már a baba.Most mindent kipróbálunk hátha.Januárban megyünk kivizsgáltatni magunkat.Ti mióta próbálkoztok?
2012. dec. 12. 08:09
3/5 anonim válasza:
A biológia tényeken és nem hiten alapszik. Akkor esel teherbe, amikor peteérésed és ovud van, nem akkor, amikor a hold úgy áll, mint mikor te születtél. Kívánom, hogy várandós légy! De maradj két lábbal a földön!
4/5 anonim válasza:
Én a tudomány embere vagyok, de hiszek a természet erejében is. Az utóbbi időben én is hozzányúltam ehhez a Jónás-módszerhez. Meg csináltattam a Jónás naptáramat és tökéletesen igazodik a menstruációmhoz. Azt hozta ki, hogy Teliholdkor születtem. Megnéztem a születési évem Holdnaptárát, hát valóban. A menstruációm tökéletesen a Holdhoz igazodik. Teliholdkor vagyok félidőnél, azaz elvileg peteérésem van (a tudomány szerint is), újholdkor pedig menstruálok. Bár a baba sajnos még nem sikerült, de nem adjuk fel :)!
5/5 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Ez volt ez első komoly abb próbálkozós hónapunk. Mivel az előző lányomat nagyon sokáig szoptattam és nehezen állt helyre a hormon háztartásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!