Jónás naptárban a G utáni 2-es szám mit jelent?
Figyelt kérdés
2008. márc. 1. 18:25
1/3 anonim válasza:
G girl,lány,a 2-es pedig a rizikófaktor,állítólag 3 felett lehet számítani valamilyen rendellenességre.Ha csak simán babát szeretnél,akkor próbáld ki ezt a jónás módszert,de ha kimondottan a baba nemére mész,akkor vigyázz,mert nekem így utólag visszanéztem,2006-ban márciusba lányt ír,és én tényleg teherbe estem ugyan márciusban,de kisfiam született.Sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Gratula a kisfiadhoz, de nekem végül is mindegy a neme. A 2-es az magas rizikó ?
2008. márc. 1. 18:59
3/3 anonim válasza:
2-essel még nyugodtan próbálozzatok. a 3-masnál meggondolandó, de még annál is lehet. 4-es és felette semmi esetben sem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!