Mennyi az a leghosszabb idö, ami utan mar a terhessegi tesztnek mindenkeppen mutatnia kell ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon erzekenyek a mai tesztek, meg hogy mar a beagyazodas utan egy ket nappal...de engem föleg az erdekelne, hogy mennyi idö elteltvel mondjam azt, a ha terhesseg mar kimutatta volna a teszt.Minden jellemzö tünetem megvan, es nem csak bebeszelem, pl:a mellem valtozasat a parom is latja, bar tudom ezt hormonzavar is okozhatja.21 napja szexeltünk, azert igy irom, merta menszi elött harom nappal, es a teszt meg mindig negativ, pedig ugyanugy erzem magam mint az elsö babanal.Mar legszivesebben azt mondanam nem vagyok terhes, de mik ezek a tünetek?Volt valaki akinek szinten nagyon kesön mutatta ki?Az elsö terhesseget 8 hetes voltam amikor a teszt kimutatta.Lehet, hogy ezt is kesöbb mutatja?Ha orvoshoz megyek a doki lat mar egyaltalan valamit?2008. jún. 8. 15:59
11/14 A kérdező kommentje:
Igen en is a poharbapisilös belemartos modszert hasznaltam, de ugyis csak tenyleg nagyon halvany csik volt, sasszem kellett hozza, hogy meglassam.Menszikent fog kijönni?Dehat a menszi elött haromnappal szexeltünk, tehet a menszim azert meg odebb van.Azert gondolom, hogy baba, mert mar az a menszim sem jött meg rendesen, ami elött harom nappal eggyütt voltunk.Na mindegy, az tuti, hogy egy hetig nem csinalok tesztet most, es bejelentkezem az orvoshoz is.Nem ertem miert mutat nekem eredmenyt ilyen kesön a teszt, az elsö picurnal is igy volt mint mondtam.Szerintetek miert van ez?Nem vagyok egy vekony alkat.Ez befolyasolhat?
2008. jún. 8. 16:50
12/14 anonim válasza:
Ha az elsőnél is így volt, akkor szinte biztosra lehet állítani, hogy most is ez a helyzet. Szurkolok, hogy babás legyél! Szerintem az vagy:)
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen a valaszokat, megnyugtattatok, igen en is terhesnek erzem magam, es mar az elsönel is ez volt, valahogy ereztem, hogy nem vagyok egyedül a börömben, megis annyira sokara mutatta a teszt, de az a durva, hogy a kisfiammat meg a labor vizelletvizsgalat sem mutatta ki, csak mondom 8 hetesen.Remelem nem tevedes, midenesetre nem elem nagyon bele magam, nagyon rosz lenne ezek utan csalodni.Megegyszer köszi, es mindenkinek jo egeszseget kivanok:)
2008. jún. 8. 17:07
14/14 anonim válasza:
Szia! jól értem, hogy még mensi előtt vagy? mert akkor a halvány csík nagyoooon jóóó!!! Várj néhány napot, pláne, mert a fiadnál is nehezen mutatta ki, és csinálj másik tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!