Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az a leghosszabb idö,...

Mennyi az a leghosszabb idö, ami utan mar a terhessegi tesztnek mindenkeppen mutatnia kell ha terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon erzekenyek a mai tesztek, meg hogy mar a beagyazodas utan egy ket nappal...de engem föleg az erdekelne, hogy mennyi idö elteltvel mondjam azt, a ha terhesseg mar kimutatta volna a teszt.Minden jellemzö tünetem megvan, es nem csak bebeszelem, pl:a mellem valtozasat a parom is latja, bar tudom ezt hormonzavar is okozhatja.21 napja szexeltünk, azert igy irom, merta menszi elött harom nappal, es a teszt meg mindig negativ, pedig ugyanugy erzem magam mint az elsö babanal.Mar legszivesebben azt mondanam nem vagyok terhes, de mik ezek a tünetek?Volt valaki akinek szinten nagyon kesön mutatta ki?Az elsö terhesseget 8 hetes voltam amikor a teszt kimutatta.Lehet, hogy ezt is kesöbb mutatja?Ha orvoshoz megyek a doki lat mar egyaltalan valamit?
2008. jún. 8. 15:59
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ma reggel csinaltam meg a masodik olyan Clearblue tesztet, amin annyira halvany csik volt, amit eppencsakhogy ki lehet venni, de nem tulajdonitottunk neki jelentöseget, mondvan ennyi idö utn mar erössebbnek kellene leni a pozitiv csiknak.Tenyleg nagyon halvany volt.Szerintetek?
2008. jún. 8. 16:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Halvány csík is csík! Gratulálok terhes vagy!:)
2008. jún. 8. 16:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 7 hetesen mutatta ki a teszt!
2008. jún. 8. 16:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Jaj Istenem annyira vartam, hogy valaki valaszoljon.Csak az a bajom, hogy annyira halvany volt a csik, hogy az sem volt mindegy, hogy hogy tartottam a tesztet az elsönel, a main mar kicsivel hatarozottabban lattam, de az is nagyo nagyon halovany volt, jo pelda, hogy annyira, hogy a parom szintevesztö, es nem jo a szeme, ö pl nem is latta, csak ugy, hogy mondta, hogy valamit sejt ott, de nagyon halvanyan.Akkoris csik?Terhes lennek?
2008. jún. 8. 16:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha halványan láttad, akkor terhes vagy:)
2008. jún. 8. 16:39
 6/14 A kérdező kommentje:
Mikor erdemes ujra tesztelnem, hogy mar hatarozottabban ott legyen az a csik?Vagy hagyjam a tesztet, menjek inkabb dokihoz?
2008. jún. 8. 16:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Én úgy teszteltem, hogy belepisiltem egy pohárba és belemártottam a tesztet, így egyértelműen kimutatta:)
2008. jún. 8. 16:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jelenkezz be a dokihoz:)
2008. jún. 8. 16:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

ne siesük ezt el. pl lehet a beágyazódás megvolt és el is kezdett nöni a magzat de megállt és most majd mensiként ki jön, ilyenkor halvány a csík és majd eltünik, igazábol észre sem veszed, max erösebb mesid lesz.

de várj egy hetet addigra kiderül a mesi lesz-e vagy nem, egy hétig ne stresszeld magad akkor már tuti mutatni kell neki ha fejlödik benned valami.

2008. jún. 8. 16:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Halvány csik van akkor, ha nem sokkal a mentruáció előtt teszteltél, de ha még mindig nem jött meg, akkor szerintem baba van a dologban.
2008. jún. 8. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!