9 hetes terhesség negatív tesztekkel?
Figyelt kérdés
2 hónapja nem menstruálok, előtte sem volt valami rendszeres. Ha terhes lennék akkor már a 9. hétben járnék. Elvégeztem 4 tesztet különböző heteken, mind negatív. Mégis lehet baba van a dologban? Mekkora eséllyel?2013. febr. 28. 17:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem menj el dokihoz, sajna a tesztnek már pozinak kellett volna lenni sztem. Na persze semmire nincs garancia, ezért kéne hogy megnézzenek UH-val.
Abból legalább kiderülne mi van, és ha nem a terhességtől nem jön meg, hanem más van a háttérben azt is kivizsgálják.
2/4 anonim válasza:
Ha előtte se volt rendszeres,akkor nagyobb a valószínűsége a hormonzavarnak sajnos.Menj el dokihoz,mert ha nem baba akkor érdemes lenne kezelni,bármi is a probléma.2 hónapig kimaradó menstruáció nem normális jelenség,bár nem írtad hány éves vagy és mióta van meg.Mert ha még fiatal vagy és csak nemrég jött meg,akkor lehet hogy még nem rendszereződött.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is menj dokihoz.
Nekem is eléggé rendszertelen volt a mensim. Nagyon ritkán előfordult, hogy kimaradt 1-1 hónap de csak ritkán.
Legutóbbi mensim 42 napos volt. Majd amikor a következő már a 46 napot is túllépte teszteltem. És egyértelmű pozitiv lett még esti vizeletből is.
Szóval szerintem már kikellene mutatnia.
Mindenképp menj dokihoz.
4/4 anonim válasza:
Barmi lehet persze,valoszinubb a hormonproblema,de en pont a napokban hallottam,hogy valakinek a11.hetig nem mutatta ki,allandoan negativak voltak a tesztek.Szoval szerintem is irany az orvos!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!