Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 9 hetes terhesség negatív...

9 hetes terhesség negatív tesztekkel?

Figyelt kérdés
2 hónapja nem menstruálok, előtte sem volt valami rendszeres. Ha terhes lennék akkor már a 9. hétben járnék. Elvégeztem 4 tesztet különböző heteken, mind negatív. Mégis lehet baba van a dologban? Mekkora eséllyel?

2013. febr. 28. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el dokihoz, sajna a tesztnek már pozinak kellett volna lenni sztem. Na persze semmire nincs garancia, ezért kéne hogy megnézzenek UH-val.

Abból legalább kiderülne mi van, és ha nem a terhességtől nem jön meg, hanem más van a háttérben azt is kivizsgálják.

2013. febr. 28. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha előtte se volt rendszeres,akkor nagyobb a valószínűsége a hormonzavarnak sajnos.Menj el dokihoz,mert ha nem baba akkor érdemes lenne kezelni,bármi is a probléma.2 hónapig kimaradó menstruáció nem normális jelenség,bár nem írtad hány éves vagy és mióta van meg.Mert ha még fiatal vagy és csak nemrég jött meg,akkor lehet hogy még nem rendszereződött.
2013. febr. 28. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj dokihoz.

Nekem is eléggé rendszertelen volt a mensim. Nagyon ritkán előfordult, hogy kimaradt 1-1 hónap de csak ritkán.

Legutóbbi mensim 42 napos volt. Majd amikor a következő már a 46 napot is túllépte teszteltem. És egyértelmű pozitiv lett még esti vizeletből is.

Szóval szerintem már kikellene mutatnia.

Mindenképp menj dokihoz.

2013. febr. 28. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Barmi lehet persze,valoszinubb a hormonproblema,de en pont a napokban hallottam,hogy valakinek a11.hetig nem mutatta ki,allandoan negativak voltak a tesztek.Szoval szerintem is irany az orvos!!!!
2013. febr. 28. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!