Kcsbrigi kérdése:
14-15. napon peteérés, ma a 33. nap, negatív teszt. Lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Már 15 hónapja próbálkozunk a baba projekttel,járok meddőségi vizsgálatokra.Adoki szerint minden ok,eredmények jók,uh. alapján 14-15. napon volt peteérésem,ma a 33.napon járok,de még semmi. Negatív tesztek,semmi terhességi jel. Az orvos most elküldött terhességi tesztre laborba,még nincs eredmény.Mi lehet ez,hogy volt peteérés,de még eddig semmi?2013. febr. 28. 11:15
1/4 anonim válasza:
mi értelme van a kérdésnek? megjön a labor eredmény, és tudni fogod, van-e baba. ne haragudj, de 100 ilyen kérdés van itt, honnan tudjuk? nem vagyunk (általában) orvosok, nem láttuk a felvételeidet, leleteidet. bármi lehet, "csak" késik, hormon zavar, évszakváltozás, fertőzés...akár baba is lehet, igaz, nagyon ritka, hogy ne mutassa ki a teszt, ha amúgy nem 33 naposak a ciklusaid.
megértelek, de nem leszel előrébb a válaszainkkal.
sok sikert!
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy 100 ilyen kérdés van itt,épp ezért gyakori kérdések.Lehet, h neked hülyeség a kérdés amit feltettem,de akkor ne válaszolj rá. Csak hasonló tapasztalatokról szeretnék olvasni,nem gúnyolódásra vágyom.
2013. febr. 28. 12:04
3/4 anonim válasza:
már ne haragudj, szerintem nagyon normális választ írtam, ezt a hangnemet nem érdemeltem meg, mint írtam DRUKKOLOK neked, mivel kismama vagyok, talán van némi tapasztalatom a pozitív teszteket és a késéseket illetően. emellett a kérdésedet is megválaszoltam,de akkor még egyszer: lehet is, meg nem is.
4/4 A kérdező kommentje:
Bocsi,csak kicsit ideges vagyok!:)Csak a pé.szerint 29 napos volt a ciklusom,úgyhogy most várok.:( Azért köszi a drukkot!
2013. febr. 28. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!