2 különböző HCG teszt már biztosnak mondható?
Figyelt kérdés
Mindegyiket ma csináltam és nem az első pisi volt egyiknél sem.. Akkor most már örülhetek ugye?Tudom hülye kérdés.. :)2013. febr. 28. 12:05
21/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó! :) Élvezném én ha legalább megerősítette volna ma az orvos.. De semmit se mondott, csak elküldött uh-ra és ha ott minden ok akkor mehetek a védőnőhöz.. De az uh még 2 hét.. :(
2013. márc. 4. 14:52
22/30 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok.Ha még 2 hét,addig legtöbb amit megtehetsz,hogy egészségtudatosan élsz,és vigyázol magatokra!Az a pár hét hamar elszalad hidd el.Ajánlani tudom,hogy szedj folsavat,az nagyon fontos egészen a 12 Lhétig,amíg a baba idegrendszere fejlődik.Legyél nyugodt,nem lesz baj! :)
23/30 A kérdező kommentje:
Hát külön folsavat nem szedek mert azt mondta a doki ma, hogy van annyi a gravidában amennyi elegendő!Úgyhogy nem szedem!MagneB6 van itthon mert fájdogál a hasam de az már 1 hete!Igyekszem minél kevesebbet pakolászni itthon és sokat pihenni!Bár szívem szerint egész nap csak feküdnék! :)
2013. márc. 4. 19:48
24/30 anonim válasza:
:)az első hetek álmosságai.most különösen fontos pihenni! további szép babavárást! :)
25/30 A kérdező kommentje:
Pihenek is de lehet túl sokat is!Párom nagymamájától kaptunk most egy rakás cuccot és már 2 napja készülök rá, hogy elpakolom de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy kiszálljak az ágyból.. :)
2013. márc. 5. 11:10
26/30 anonim válasza:
a második trimeszterben mozgékonyabb leszel :D energikusabb!régóta várt baba?
27/30 A kérdező kommentje:
Hát azt nem mondhazom h régóta várt mert februárban beszéltük h akkor jöhet és hónap végén már pozi volt a teszt! :)
2013. márc. 6. 11:18
29/30 A kérdező kommentje:
Hát nem is gondoltuk volna, hogy elsőre összejön a drága! :)
2013. márc. 8. 13:27
30/30 anonim válasza:
Úgy látszik nagyon akart már jönni az a kis picúr hozzátok. Vigyázz rá nagyon, és gratulálok! ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!