Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 különböző HCG teszt már...

2 különböző HCG teszt már biztosnak mondható?

Figyelt kérdés
Mindegyiket ma csináltam és nem az első pisi volt egyiknél sem.. Akkor most már örülhetek ugye?Tudom hülye kérdés.. :)

2013. febr. 28. 12:05
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Hát panaszom igazából nincs, csak hirtelen váltakozik a hangulatom de amúgy semmi gond!Inkább azért aggódom, mert fizikai munkám van és emelek azért nehéz dolgokat de nem vészes!Nem szeretném ha baj lenne ha már összejött!Azért pár nap múlva tesztelek még egyet, hogy tuti legyen! :)

A digitális Cleatbluet érdemes megvenni?

2013. febr. 28. 12:33
 12/30 anonim ***** válasza:
Szia!Először is gratulálok!!:)Nagyon szép pozitív mindkét teszted.A CB digitális tesztet pedig igen,érdemes megvenni.Én is azzal teszteltem,már nem várt előtt 2 nappal + lett.:)De egyébként miért akarsz még tesztelni?Szerintem egyértelmű ez a 2 teszt is.:)
2013. febr. 28. 12:37
 13/30 anonim ***** válasza:
Gratulalok,en meg nem vagyok kismama,de olyan jo ilyet latni
2013. febr. 28. 13:40
 14/30 A kérdező kommentje:

Hát nagyon biztosra szeretnék menni hátha vmi nem stimmelt az elsőknél.. Meg legalább tudok egy kb. hetet.. :)

Olyankor ha táppénzre szeretnék menni akkor azt a nőgyógyásznál kell mondani vagy házi orvos intézi az elején?Mert nem túl baba barát a munkahelyem.. Évente vérvételre kell menni mert veszélyes anyaggal dolgozunk.. Így is várjak még az orvossal?

2013. febr. 28. 16:03
 15/30 anonim ***** válasza:
Majd a doki ad igazolást a terhességről.Akkor szokott adni,amikor már szívhang is van.Ahhoz,hogy a háziorvos felvegyen táppénzre,a nőgyógyásznak kell javaslatot írni.Legalábbis nekem így volt.Jelentsd be írásban(hogy bizonyítékod is legyen),hogy babát vársz,a szülés várható időpontja,és onnantól kezdve védett vagy.Nem küldhet el sem táppénz,sem szabadság alatt.Nekem most járna le a gyes,de mivel ismét babát várok,még a gyes lejárta előtt írásban bejelentem,hogy babát várok,így nem küldhet el,amikor lejár a gyes.A lejárta után pedig táppénzen leszek.Okosan kell csinálni.:)
2013. febr. 28. 16:36
 16/30 A kérdező kommentje:

Vettem végül ma egy digitális CB-t és most este meg is csináltam!Természetesen az is pozitív és 2-3 hetet írt, tehát az alapján olyan 4-5 hetes lehetek! :)

A derékfájás az normális?Ma azt hittem, hogy leszakad munka közben.. Meg fájdogált a hasam is.. Az gondolom nem jó jel..

2013. febr. 28. 23:04
 17/30 anonim ***** válasza:

Ilyen munkánál azonnal szólni kell h. terhes vagy!!! Amilyen gyorsan csak lehet abba kell hagynod a melót!

Beszélj orvossal h. mit tegyél.

2013. márc. 1. 10:57
 18/30 A kérdező kommentje:
Ma megyek házi orvoshoz, úgyhogy mára már alapból szabit kértem, aztán megpróbálom megbeszélni a dokimmal, hogy amíg nincs szívhang addig vegyen ő táppénzre.. Nem szeretném ha gond lenne!
2013. márc. 1. 12:28
 19/30 A kérdező kommentje:
Már a 6. tesztemen vagyok túl.. :)
2013. márc. 3. 10:50
 20/30 anonim ***** válasza:
GRATULÁLOK!! én is már úgy szeretnék állapotos maradni,de ez a pozitív teszted reményt adott nekem!köszi :)élvezd a kismamaságot!!
2013. márc. 4. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!