2 különböző HCG teszt már biztosnak mondható?
Hát panaszom igazából nincs, csak hirtelen váltakozik a hangulatom de amúgy semmi gond!Inkább azért aggódom, mert fizikai munkám van és emelek azért nehéz dolgokat de nem vészes!Nem szeretném ha baj lenne ha már összejött!Azért pár nap múlva tesztelek még egyet, hogy tuti legyen! :)
A digitális Cleatbluet érdemes megvenni?
Hát nagyon biztosra szeretnék menni hátha vmi nem stimmelt az elsőknél.. Meg legalább tudok egy kb. hetet.. :)
Olyankor ha táppénzre szeretnék menni akkor azt a nőgyógyásznál kell mondani vagy házi orvos intézi az elején?Mert nem túl baba barát a munkahelyem.. Évente vérvételre kell menni mert veszélyes anyaggal dolgozunk.. Így is várjak még az orvossal?
Vettem végül ma egy digitális CB-t és most este meg is csináltam!Természetesen az is pozitív és 2-3 hetet írt, tehát az alapján olyan 4-5 hetes lehetek! :)
A derékfájás az normális?Ma azt hittem, hogy leszakad munka közben.. Meg fájdogált a hasam is.. Az gondolom nem jó jel..
Ilyen munkánál azonnal szólni kell h. terhes vagy!!! Amilyen gyorsan csak lehet abba kell hagynod a melót!
Beszélj orvossal h. mit tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!