Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Na ez most mi? Mitől lehet? A...

Na ez most mi? Mitől lehet? A teától?

Figyelt kérdés

Párommal babát tervezünk már egy ideje,legutóbb augusztus 23-án jött meg, de nem olyan volt mint amilyen szokott lenni(rövidebb volt, az első napot leszámítva gyengébb)utána csináltam egy tesztet és negatív lett.De ma véreztem!Nem erősen, egy tisztasági elbírja, inkább rózsaszínes.A hasam is fájt(de mondjuk az mindig szokott előtte egy, másfél héttel)de ez azért még nagyon korai, és nem értem miért van!A ciklusom elején ittam cickafarkot, aztán a 8.naptól kb palástfüvet orbáncfűvel(abból kevesebbet tettem bele).Talán a tea zavart meg?Vagy lehet hogy ez még nem ciklus?De akkor miért vérzek, még ha enyhén is?Vagy be fog erősödni?

Jaj bocsi a sok kérdésért, csak a mellem is fáj egy ideje és reménykedtem, hogy most összejön....

2009. szept. 10. 17:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!