A málna és palástfű teától lehetett ez?
Általában 28 napra szokott megjönni, most 33 napra jött meg. Múlt hónapban elkezdtem inni a teákat és most erős görcsökkel jött meg. A teáktól lehetett? Akkor ezek szerint nekem ezek csak ártanak?
Most barátcserjét szedek.
Szerintem simán lehet...mikor én elkezdtem inni, 18 napra jött meg és nem is volt peteérésem...:/
Szóval változóak a hatások, nekem eddig egy gyógynövényes cucc sem jött be...már nem is próbálkozom velük.
Szia!
Ha nincs semmi problémád akkor szerintem nem kellene innod,28 napos ciklusnak örülj nagyon,ne rontsd el! Nekem,és még sokunknak segített,mert pld.80-90 nspos ciklusokból "csináltunk"a teák segítségével 35-40 napost,és ez már nagyon jó eredmény.Persze több hónap kell hozzá. Most én is elkezdtem a barátcserjét,mert nagyon bízom benne,hogy a segítségével esetleg nekem is lehetnének 28-30 napos ciklusaim.Nagyon sokan írták,hogy nekik segített.Én úgy vettem észre,hogy akiknél gond van,azoknak segítettek a teák,akiknél viszont nincs semmi probléma,azoknál meg jól bekavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!