Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A málna és palástfű teától...

A málna és palástfű teától lehetett ez?

Figyelt kérdés

Általában 28 napra szokott megjönni, most 33 napra jött meg. Múlt hónapban elkezdtem inni a teákat és most erős görcsökkel jött meg. A teáktól lehetett? Akkor ezek szerint nekem ezek csak ártanak?

Most barátcserjét szedek.

2010. júl. 14. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem simán lehet...mikor én elkezdtem inni, 18 napra jött meg és nem is volt peteérésem...:/

Szóval változóak a hatások, nekem eddig egy gyógynövényes cucc sem jött be...már nem is próbálkozom velük.

2010. júl. 14. 23:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nincs semmi problémád akkor szerintem nem kellene innod,28 napos ciklusnak örülj nagyon,ne rontsd el! Nekem,és még sokunknak segített,mert pld.80-90 nspos ciklusokból "csináltunk"a teák segítségével 35-40 napost,és ez már nagyon jó eredmény.Persze több hónap kell hozzá. Most én is elkezdtem a barátcserjét,mert nagyon bízom benne,hogy a segítségével esetleg nekem is lehetnének 28-30 napos ciklusaim.Nagyon sokan írták,hogy nekik segített.Én úgy vettem észre,hogy akiknél gond van,azoknak segítettek a teák,akiknél viszont nincs semmi probléma,azoknál meg jól bekavart.

2010. júl. 15. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!