A palástfű teától lehet szúrás az alhasban?
Figyelt kérdés
Nem folyamatosan, csak néha érzek szúró érzést alhasamban az egyik oldalt és kicsit a derékba is kisugárzik enyhén ugyanazon az oldalt. A palástfű tea tehet róla?2010. okt. 24. 20:05
1/4 anonim válasza:
Nekem állandó tompa alhasi fájást okoz, néha szúrkálással..baba még nem lett belőle..de lehet beágyazódástól érzel szurkálást..nem tudom..van aki állítólag megérzi..én amikor az elsővel babás voltam semmit nem éreztem beágyazódásnál..
2/4 A kérdező kommentje:
Mert igazából csak most kezdtem el inni ezt a teát és félek, hogy ami tüneteim vannak, arról mind ez a tea tehet! :((
Ha babára utaló tüneteim vannak és nem vagyok mégsem terhes, csak ez a tea szórakozik velem, akkor többet nem fogom inni!
2010. okt. 24. 20:19
3/4 anonim válasza:
Figyi ne add fel, mert azért érzed a változást mert dolgozik a tea..ez a dolga..de mint írtam lehet tényleg baba miatt van..tudod mi kistesót szeretnénk és ezért kezdtem el inni a teát, hidd el hasznos kis dolog..ami még segít az a méhpempős méz, egy 30 g-os üvegben egy gramm pempő van, négy hét a kúra..egy üveg egy hétre elég..ez is nyomja a progi szintet felfelé és segíti a beágyazódást..most kezdtem el ezt szedni , kíváncsi leszek.. pár nap és átlépek a luteális szakaszba és kiderül a hőmből ,hogy hat e-
4/4 anonim válasza:
És még annyit, hogy háromszáz valahány forint egy kis dobozos méhpempős méz, és hasznosabb mint a tabletták..és olcsóbb sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!