Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A palástfű teától lehet...

A palástfű teától lehet szúrás az alhasban?

Figyelt kérdés
Nem folyamatosan, csak néha érzek szúró érzést alhasamban az egyik oldalt és kicsit a derékba is kisugárzik enyhén ugyanazon az oldalt. A palástfű tea tehet róla?
2010. okt. 24. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem állandó tompa alhasi fájást okoz, néha szúrkálással..baba még nem lett belőle..de lehet beágyazódástól érzel szurkálást..nem tudom..van aki állítólag megérzi..én amikor az elsővel babás voltam semmit nem éreztem beágyazódásnál..
2010. okt. 24. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Mert igazából csak most kezdtem el inni ezt a teát és félek, hogy ami tüneteim vannak, arról mind ez a tea tehet! :((

Ha babára utaló tüneteim vannak és nem vagyok mégsem terhes, csak ez a tea szórakozik velem, akkor többet nem fogom inni!

2010. okt. 24. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Figyi ne add fel, mert azért érzed a változást mert dolgozik a tea..ez a dolga..de mint írtam lehet tényleg baba miatt van..tudod mi kistesót szeretnénk és ezért kezdtem el inni a teát, hidd el hasznos kis dolog..ami még segít az a méhpempős méz, egy 30 g-os üvegben egy gramm pempő van, négy hét a kúra..egy üveg egy hétre elég..ez is nyomja a progi szintet felfelé és segíti a beágyazódást..most kezdtem el ezt szedni , kíváncsi leszek.. pár nap és átlépek a luteális szakaszba és kiderül a hőmből ,hogy hat e-
2010. okt. 24. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:
És még annyit, hogy háromszáz valahány forint egy kis dobozos méhpempős méz, és hasznosabb mint a tabletták..és olcsóbb sokkal.
2010. okt. 24. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!