Beagyazaskor feltetlen kell erezni valamit?
Figyelt kérdés
Marcius 5.-re nem varom.Egy hete fajnak a melleim(de ez alltalaban szokott menses elott),2-3 napja a derekam is faj,de nem egyfojtaban es neha szurkalast erzek.Remelem osszejon a baba,de attol tartok nagyon ra vagyok gorcsolve.Elore is koszonom a valaszokat.2013. febr. 25. 13:05
1/12 A kérdező kommentje:
Bocsiiii....Beagyazodaskor :-(
2013. febr. 25. 13:06
2/12 anonim válasza:
Szia ! Én is így vagyok március 2.-ra nem várom,nekem a mellem nem fáj de két napja szurkál az alhasam meg feszül. Mióta próbálkoztok?Amúgy szerintem nem feltétlen kell érezni valamit
3/12 A kérdező kommentje:
:-) ketto honapja.Remelem osszejon.Mikor tesztelsz?Ird itt meg hogy mi lett.
2013. febr. 25. 13:12
4/12 anonim válasza:
Nekem vérzés volt, egy pici, mint mikor megjön, aztán semmi. Utólag derült ki, hogy ez a beágyazódásos vérzés. Menstruációhoz hasonló tüneteket is éreztem, pl. görcsölő has.
Egy 6 hós fiú anyukája
5/12 A kérdező kommentje:
Nalam sem verzes se barnas folyas,szombaton 23.-an eros szurkalas a bal felemen(alhas).
2013. febr. 25. 13:19
6/12 anonim válasza:
Nekem se volt semmi tünetem beágyazáskor mensi előtt 1héttel már fájt a hasam nem is törődtem vele mondván hogy megjön mensi után 2héttel lettem rosszul a kávé szagától és akkor gondolkodtam el hogy nekem nem jött meg :)
7/12 anonim válasza:
Első vagyok, mi is 2 hónapja próbálkozunk :) persze ha nem jön meg akkor mindenképp írok:)Drukkolok neked!
8/12 anonim válasza:
Nekem is marc.5-ére kellene nem megjönni, inszeminációm volt, és ez a 6. dpo. A hasam alatt szurkálgat a tegnap óta, de ez akkor is megvolt amikor nem jött össze.
9/12 A kérdező kommentje:
14:27-es neked is nagyon drukkolok,most mar harman vagyunk akik marc.elejere nem varjuk.Te is it'd meg hogy mi lett. :-)
2013. febr. 25. 17:55
10/12 A kérdező kommentje:
Ma megjott a mensesem :-( Ilyen hamar meg nem jott meg,marcius 5.-re nem vartam.
2013. márc. 1. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!