Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Laparoszkópos műtétre mi az...

Laparoszkópos műtétre mi az amit feltétlen vinnem kell magammal? Mi az amit véletlenül se hagyjak otthon?

Figyelt kérdés
Itt nem a pohárra, WC papirra stb.gondolok!Hanem olyanra ami így hírtelen nem jut az eszembe!
2012. máj. 12. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs szerintem semmi extra:) Tegyél be vmi olvasnivalót.

Ami szerintem hasznos ha ilyen wc-re tehető papírülőkét viszel, mert felé guggolni nem fogsz tudni.

2012. máj. 12. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha hasi műtéted lesz, akkor lehet, hogy praktikus lenne vinni egy derékmelegítőt vagy ahhoz hasonlót.

A varratok mér pár napig bent lesznek és szúrhatnak, beakadhatnak.

Illetve ételtároló dobozokat is praktikus vinni ha nem tudnád akkor megenni az ebédet amikor jön.

2012. máj. 12. 22:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Remélhetőleg 3 napot leszek kórházban!Azért annyira nem akarok oda költözni!:)
2012. máj. 12. 22:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a hasznos tippeket!!!
2012. máj. 12. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor jobb tanácsom nincsen. Vizet vigyél sokat, mert folyadékot nem biztos, hogy fogsz kapni, max infúzióban.
2012. máj. 12. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy, akkor normál bugyit (nem tangát) és betétet.
2012. máj. 13. 09:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Én most voltam ilyenen. A papír vécéülőke és a fertőtlenítő (mindig befújtam vele a műanyag ülőkét) jó szolgálatot tett.

És: víz, víz, víz! Legyen nagyon sok, mert nem nagyon lesz lehetőség beszerezni!

2014. júl. 5. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!