Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusz után mennyi ideig...

Abortusz után mennyi ideig pihentetek otthon? Mit csináltatok és mit nem?

Figyelt kérdés
11 hetes és pár napos voltam. EÜ-i okokból kellett... A beavatkozás rendesen lezajlott, annyi, hogy utána elájultam:s De hazaengedtek. Az antibiotikum, és a cseppek, amit felírt rendesen szedem. Pénteen este jöttem haza, azóta nagyon fáradt vagyok, rengetget alszok. Az előtejem most jelent meg??:S Ez is érdekes. Arra lennék kíváncsi, hogy ti mennyi ideig pihentetk otthon, illetve mennyi ideig kíméltétek magatokat a nehezebb fizikai munkáktól? (pl: porszívózás, stb...)
2012. márc. 11. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom!

A háziorvos 1 max. 2 hétre írhat ki. Én 3 hétig voltam otthon, majd ismét a kórházban 2 hetet. De speciális voltam.

Én is a nap nagy részében aludtam, fáratt voltam, és rettenetessen szarul.

Kímélni kell magad! Pihenj! A pórszívózás rá ér! Előbb gyere rendbe!

Lelkileg hogy vagy?

2012. márc. 11. 20:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Lelkileg... Nos, a kórházba a lelki részével kevset foglalkoztam, de mostmár, hogy itthon vagyok, egyre rosszabb. Hiányzik nagyon, de próbálom a gondolataimat elterelni. Magamba már lezártam a dolgokat, párommal átbeszéltük ezt, szóval tüske nem maradt bennem, csak nyilván rossz érzés nagyon.

2012. márc. 11. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért kelett a beavatkozás?

én bő 3 hónapos terhes voltam, és ikrek lettek volna. Először az egyik, majd egy kicsivel több mint 3 hét után a másik baba is meghalt. Az akkori párom elfordult tőlem, így csak a családom segített túlélni. Azóta van egy 3 éves lányom.

Azt hiszem 6 hét után lehet újból próbálkozni.

1. válszoló

2012. márc. 11. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem méhen kívüli terhességem volt, ami eü. értelemben nyilván más, de lelkileg szerintem hasonló, amit át kellett sajnos élnünk. Nekem 8 hetes volt.

Én 1 hetet maradtam itthon, házimunkát első napokban nem végeztem, utána is csak vasalást, mosást, mosogatást, szóval semmi fárasztót. A férjem is többet volt itthon, elmentünk sétálni, itthon filmeket néztünk. Én nem nagyon tudtam aludni, mert sokat agyaltam a történteken.

2012. márc. 11. 21:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Megállt a szíve. Én ma felmostam, felsöpörtem 3 szobát. Remélem ezzel nem ártottam magamnak.
2012. márc. 11. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Én pont 11 hetes voltam, elhalt terhesség miatt volt szükség a műtétre. Fizikailag egyáltalán nem viselt meg, lelkileg rossz volt, időbe telt, míg helyre tettem magamban a dolgot. Őszintén szólva én semennyit sem pihentem, még aznap sem, miután hazaértem, az akkor 1,5 éves csemetém nem engedte. Bár nem is éreztem szükségét, mert mint írtam, testileg nem volt gond. Kívánom, hogy minél hamarabb rendbe gyere!
2012. márc. 11. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sem pihentem, de fizikailag egyáltalán nem viselt meg, lelkileg annál inkább, mihamarabbi babázást kívánok Neked :)
2012. márc. 12. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Mindenki másképp éli át. Én 1,5 hetet voltam otthon és jobb volt visszamenni az emberek közé, mint otthon sopánkodni. 3-6 hónap múlva újra próbálkozhattok! Általában minden 3. nő elvetél, ezt a kórházban tudtam meg egy 'hasonszőrű' csajszitól, könyvből. Csak ezt nem reklámozzák érthető módon; más a vetélés és más a gyermekáldás. Légy mihamarabb túl rajta lelkileg, kösd le magad ami érdekel! Aztán hajrá! :-)
2012. máj. 21. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!