Abortusz után mennyi ideig pihentetek otthon? Mit csináltatok és mit nem?
Szia!
Nagyon sajnálom!
A háziorvos 1 max. 2 hétre írhat ki. Én 3 hétig voltam otthon, majd ismét a kórházban 2 hetet. De speciális voltam.
Én is a nap nagy részében aludtam, fáratt voltam, és rettenetessen szarul.
Kímélni kell magad! Pihenj! A pórszívózás rá ér! Előbb gyere rendbe!
Lelkileg hogy vagy?
Szia!
Lelkileg... Nos, a kórházba a lelki részével kevset foglalkoztam, de mostmár, hogy itthon vagyok, egyre rosszabb. Hiányzik nagyon, de próbálom a gondolataimat elterelni. Magamba már lezártam a dolgokat, párommal átbeszéltük ezt, szóval tüske nem maradt bennem, csak nyilván rossz érzés nagyon.
Miért kelett a beavatkozás?
én bő 3 hónapos terhes voltam, és ikrek lettek volna. Először az egyik, majd egy kicsivel több mint 3 hét után a másik baba is meghalt. Az akkori párom elfordult tőlem, így csak a családom segített túlélni. Azóta van egy 3 éves lányom.
Azt hiszem 6 hét után lehet újból próbálkozni.
1. válszoló
Nekem méhen kívüli terhességem volt, ami eü. értelemben nyilván más, de lelkileg szerintem hasonló, amit át kellett sajnos élnünk. Nekem 8 hetes volt.
Én 1 hetet maradtam itthon, házimunkát első napokban nem végeztem, utána is csak vasalást, mosást, mosogatást, szóval semmi fárasztót. A férjem is többet volt itthon, elmentünk sétálni, itthon filmeket néztünk. Én nem nagyon tudtam aludni, mert sokat agyaltam a történteken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!