Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudok teherbeesni! Milyen...

Nem tudok teherbeesni! Milyen tippetek van?

Figyelt kérdés
Már több mint 4 hónapja próbálkozunk, de nem akar össze jönni. Pedig mind a ketten fiatalok vagyunk, és nagyon nagyon szeretnénk. Ezidáig petefészek cystákkal küzdöttem, most végre nincs semmi baj. Egészséges vagyok teljesen, mégsem sikerül. Bármilyen tipp érdekel, vagy valamilyen természetes/házi módszer, ami csak bejöhet. Köszönjük!
2013. febr. 23. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

:)))

De vicces és aranyos vagy! :))

4 hónappal itt mindenki ki fog nevetni, az még nem idő, ne aggódj!

Nekünk is 1 év után sikerült a baba, pedig egészségesek vagyunk és rendszeresen szeretkeztünk.

2013. febr. 23. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia:)

En azon szerencsesek koze tartozom, akik az ekso probalkozos honapban teherbeestek.

4 honap nem sok. Tudom, rossz lehet, es a csalodottsag mikor megjon.

Ne aggodj, ha nincsen eu. problemad teherbe fogsz esni:) a peteeres napjain szerelmeskedjetek sokat, es ne a baba miatt, hanem egymas miatt!:-) amugy meg aktus utan nyugisan fekudni legalabb 30 percig.

Sok sikert kianok!

9hkm

2013. febr. 23. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
elvileg a méhpempő jó,csak drága... meg az ovu teszteket is dicsérik meg hőmérőzés...
2013. febr. 23. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be a méhpempő.
2013. febr. 23. 19:21
 5/6 frászkarikaborsó ***** válasza:
100%
ha petefészek cisztáid voltak, az lehet hogy PCOS, és az nem nagyon múlik el magától hanem mindenféle kezelések kellenek, persze korai még orvoshoz rohangálni, de ha fél évig sem jön össze akkor én megnézetném.
2013. febr. 23. 20:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Elsö válaszló: Tudom, hogy nem nagy idö, de már egy örökké valóságnak tũnik. A nõvéremnek másfél év után sikerült, aztán 3-as ikrei lettek. :) De akkor is... úgy el tudunk keseredni, hogy "megint semmi". Nagyon várjuk már a kicsit. Ezért sźeretnénk "belehúzni". Plusz, szeretnénk ha téli baba lenne mint az apuka. :)
2013. febr. 24. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!