Lehet hogy terhes a barátnőm! Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Lefeküdtünk már sokszor de valamelyik nap mondta, hogy kezd félni mert másfél hónapja késik és néha rosszul érzi magát. Védekezni szoktunk mindig. Nem mer szólni az anyjának de jobb lenne ha szólni csak ha ezt megtudja az apja saját kezűleg ki fog herélni. Nem akarok még gyereket de rábízom a döntést. Azt mondta hogy ő megtartaná. Most mit csináljunk? Mi lesz a kapcsolatunkkal?
16/L, 17/F
2013. febr. 20. 14:05
21/26 anonim válasza:
Akkor terhes. :( Mi lesz a babával? :(
22/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lesz vele. Ő meg akarja tartani de szerintem túl nagy felelősség...
2013. febr. 27. 17:27
23/26 anonim válasza:
Ha úgy döntenek megtartja, kérj apasági vizsgálatot.
Ezt a te érdekedben mondom.
Ha az óvszer nem szakadt ki, nem eshetett tőled teherbe.
24/26 A kérdező kommentje:
Azt már megbeszéltem vele és lesz is, sose tudni.
2013. febr. 27. 20:39
25/26 anonim válasza:
Az apasági vizsgálat elég ronda dolog és a legtöbb esetben felesleges. amúgy még az óvszer se ad 100% védelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!