Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy terhes a barátnőm!...

Lehet hogy terhes a barátnőm! Mit csináljunk?

Figyelt kérdés

Lefeküdtünk már sokszor de valamelyik nap mondta, hogy kezd félni mert másfél hónapja késik és néha rosszul érzi magát. Védekezni szoktunk mindig. Nem mer szólni az anyjának de jobb lenne ha szólni csak ha ezt megtudja az apja saját kezűleg ki fog herélni. Nem akarok még gyereket de rábízom a döntést. Azt mondta hogy ő megtartaná. Most mit csináljunk? Mi lesz a kapcsolatunkkal?

16/L, 17/F

2013. febr. 20. 14:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Először tesztet csináljatok, utána menjetek orvoshoz, és akkor beszéljetek a szülőkkel, ha már minden biztos. Addig akármi lehet!
2013. febr. 20. 14:49
 12/26 anonim ***** válasza:
ahogy tobben irtak a teszt a legcelszerubb es olcsobb megoldas. Ha poz irany az orvos, es majd utana a szulok.
2013. febr. 20. 15:18
 13/26 anonim ***** válasza:
Írd meg mi lett!
2013. febr. 20. 15:31
 14/26 A kérdező kommentje:

Amúgy hány hónap után látszik meg ha valaki terhes? Veszünk tesztet.

Amúgy szerintem az nem nagyon számít hogy a pasi mit akar mert hogyha én azt akarom hogy vetesse el, de ő meg akarja tartani akkor megtartja. Ha fordítva akkor fordítva.

2013. febr. 20. 16:17
 15/26 anonim ***** válasza:
Hallod lehet, hogy még csak 17 éves vagy de ne legyél ennyire nyámnyila papucs barát! Igenis állj a sarkadra! Vegyetek egy tesztet először is és ha terhes mondjátok el a szülőknek és azt is, hogy mindig védekeztetek! Viszont ha tényleg mindig rendesen védekeztetek és nem történt baj vagy csak stresszes vagy összegabalyodott mással. Ne haragudj, hogy ezt mondom, lehet, hogy nem igaz de megesik az ilyen.
2013. febr. 20. 17:36
 16/26 anonim ***** válasza:
12. hét előtt nem igen látszik, bár ez egyénfüggő. Teszteljetek bármelyik napszakban, már kitmutatja, akármi van.
2013. febr. 20. 20:38
 17/26 anonim ***** válasza:
Teszt után ráértek gondolkodni, amúgy tök simán lehet, hogy csak késik, még 20-24 éves koromban is előfordult, hogy késett ennyit, persze mindig védekeztem, de mégis ott motoszkált az agyamban, hogy mi van ha mégis. Mindig ha késett csináltam tesztet és megnyugodtam (mindig negatív lett). Szóval nem kell kétségbe esni még! Majd írd meg mi lett a teszt eredménye.
2013. febr. 20. 21:39
 18/26 anonim ***** válasza:
na mi lett a teszt eredménye?
2013. febr. 21. 09:35
 19/26 Szandy89 ***** válasza:
Mi lett az eredmény? Szülőkkel beszéltetek?
2013. febr. 22. 10:02
 20/26 A kérdező kommentje:
3 tesztbol 2 pozitiv. Meg nem beszelt a szuleivel.
2013. febr. 24. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!