Viki.e kérdése:
Terhes vagyok, vagy csak túlreagálom?
Figyelt kérdés
Mához 10 napra lefeküdtem a barátommal és bár védekeztünk gumival, mint később kiderült az kiszakadt. Azóta igazából semmi különöset nem tapasztaltam,de 4 nap mulva kéne megjönnie a mensesemnek és ma pecsételő vérzésem volt. Sosem volt még ilyen mióta megvan. Nagyon megijedtem.2013. febr. 19. 15:50
1/6 anonim válasza:
a mához 10 napra azt jelenti, hogy 10 nap múlva fog bekövetkezni
de értem, mit akartál írni, 10 napja történt a baleset
lehet terhesség, nem csak túlreagálod, ha késik, akkor lehet tesztelni
ha szerencséd van, akkor ez most a menstruáció kezdete, valamiért előbb jött meg
2/6 anonim válasza:
Nem reagálod túl, simán lehetsz terhes is. A teszt még nem mutatná ki, majd csak pár nap múlva. Ha nem jön meg, csak pecsételni fog, vagy kevesebb ideig tart, akkor jó esély van a babára!Én csinálnék majd egy tesztet 4-5 nap múlva, akkor is, ha úgy látod, hogy megjött.
3/6 A kérdező kommentje:
lehetséges hogy ez a barnás vérzés a menses előjele?
2013. febr. 19. 17:40
4/6 anonim válasza:
Ja, vagy beágyazódásos vérzés. Vagy nem. Ezt most tényleg nem lehet megmondani, vagy tesztelj egy hét múlva-ha addig nem jön meg, vagy menj orvoshoz. Vagy is-is.
5/6 frászkarikaborsó válasza:
4 nap múlva tesztelj reggeli pisiből, ha negatív de nem jön meg, akkor 2 nap múlva megint tesztelj. Ha eddig sosem volt ilyened akkor van rá esély hogy beágyazódásos vérzésed volt, ami nem jó hír, ha nem akarsz terhes lenni..
6/6 A kérdező kommentje:
Másnap rendesen megjött. Akkor mostmár biztos hogy nem lehetek terhes?
2013. febr. 21. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!