Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vitaminkérdés? Folsav?

Vitaminkérdés? Folsav?

Figyelt kérdés
Szedek E-vitamint és folsavat. Béres Acitval Extrát hozott a férjem. Abban van 0,2 mg folsav. Amellé külön szedni az eddigi 3 mg folsavat nem sok? Vagy ezt nem lehet túlzásba vinni?
2013. febr. 19. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
A kettő együtt már sok. A terhesvitaminokban általában (Pl. Elevit, Gravida, Femibion) 0,8mg van. Ennyi elég egy napra.
2013. febr. 19. 09:40
 2/6 A kérdező kommentje:
De aki külön szed folsavat? Az 3 mg!
2013. febr. 19. 09:45
 3/6 anonim ***** válasza:
ez a 3 mg biztos amúgy? mi a neve? kicsit soknak tűnik
2013. febr. 19. 09:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Ennyi van a dobozon: Folsav 3 mg tabletta, [link]
2013. febr. 19. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem 3 sok. a terhesvitaminban lévő 0,8-ra is már olvastam, hogy sok, hogy 0,4 az ideális. szóval szerintem annyi (0,8) bőven elég lenne.
2013. febr. 19. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, a külön folsav tablettákban tényleg 3mg van. Az tényleg sok, igazából a terhesvitaminban lévő 0,8mg bőven elég, bár nem hiszem, hogy árt 3mg, különben nem lenne benne annyi.
2013. febr. 19. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!