Elég a folsav és E-vitamin? Kell még mellé szedjek valamit?
Figyelt kérdés
Már volt egy vetélésem, de túlzásba sem akarok esni.2013. jan. 18. 15:22
1/6 anonim válasza:
Szia!Először is sajnálom!:(Én is ezeket szedtem+multivitamin pezsgőtablettát.A c-vitamint is szokták írni,de míg a férfiaknál feltuningolja a spermákat,addig nálunk,nőknél szárítja a méhnyálkahártyát.Legalábbis én így tudom.De több helyen írtak már erről.Szóval én abból csak annyit szedtem,ami magában a m.vitamin pezsgőtablettában volt.Sok sikert!:)
2/6 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy terhesvitamint szedjek.
Egyszer láttam egy Czeizel filmet, abban az volt, hogy a folsav "aktiválódásához" kell B12 vitamin.
Nekem is volt egy vetélésem. Mielőtt kiderült volna, hogy meghalt a baba, laborban voltam és annak eredménye szerint is a ref. értéknél kevesebb volt a B12-m. Akkor én is csak folsavat és Magne B6-ot szedtem. Még gondoltam is erre a Czeizel filmre, hogy talán B komplexet kellene vennem a folsav mellé, de nem tettem. Kár... aztán hogy ez volt-e az oka a baba elvesztésének, sosem tudom meg.
3/6 anonim válasza:
így, szépen sorban: A B C D E vitamin, plusz folsav, magnézium, esetleg vas.
4/6 anonim válasza:
Ha szedsz vitamin A-Z-ig meg kell nézni tartalmaz e Omega 3-at ha nem akkor külön vedd meg,ez is nagyon fontos, olvass utána.
5/6 A kérdező kommentje:
A Femibionban van Omega3. Meg a többi említett vitamin is. Amellé kell esetleg valami pluszban?
2013. jan. 18. 16:52
6/6 anonim válasza:
nekem az orvos azt javasolta,hogy szedjek gravidát abban jód is van ami fontos!És ne naponta hanem 2 naponta egy tablettát ez így maximálisan fedezi a vitaminszükségletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!