Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 hetes kismamik, elmúlt...

4 hetes kismamik, elmúlt napokban teszteltek pozitívat?

Figyelt kérdés
Melyik nap lett pozitív a teszt? Nemvárt előtt vagy után? Mit érztek, vannak tüneteitek? Mit szólt a párotok? Hány évesek vagytok? Hamar összejött, vagy sokáig vártatok? Hogy vigyáztok most magatokra? Mikor mentek orvoshoz? Látjátok, tele vagyok kérdéssel. Jó lenne picit ismerkedni, ha később is tudnánk egymáshoz fordulni! Mit gondoltok?
2013. febr. 18. 21:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vagytok? En sajnos tegnap barnazni kezdtem. Most utrogestan kezelest kapok, el vagyok keseredve... :-( Remelem nalatok minden kerek. Tuneteitek vannak?
2013. febr. 24. 15:59
 12/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok kismamik. :)

Csatlakozom. Jan. 3.an volt meg utoljara. Majd febr. 17.en teszteltem pozit. Azert csak akkor mert az elozo ciklusom 42 naposra sikeredett. A kovetkezoben pedig elkezdtem gorbet vezetni, ami eleg kusza lett es itt is tettem fel a gorbemmel kapcsolatos kerdest amire a legtobb valasz szerint nem volt peteeresem. En is igy lattsm. Igy hat "feladtam". Aztsn gondoltam megint vsak kesik... csak huzodik... csak szorakozik. Legnagyobb meglepetesemre nem igy volt :) Rogton pozitiv lett a teszt epp hogy felszivta a vizeletet. Es erosebb volt a teszt mint a kontroll csik. Szornyen boldogok voltunk. 6 honapot vartunk ra. Jovoheten nar 8hetes leszek. Dokihox 10 hetesen megyek majd. Sajnos csak akkorra tudtak idopontot adni. (Kulfold... metropolisz)

Kellemes es szep babavarast nektek!

2013. febr. 24. 17:00
 13/20 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok lemaradt a korunk en 21 a parom 24.

Ja es tunetek a teszt elott mindjart megjon erzes... faradekonysag.

Teszt utan volt emelyges... hanyas... hasmenes... szedules... mellfeszules... hasszurka. Es ami a legintenzivebb, ejjel nappal aludnek! :)

2013. febr. 24. 17:02
 14/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

8-as vagyok.

Remélem minden rendben kérdező, és múlik már a barnázásod! Jobban vagy már? Pihenj amennyit tudsz!!!

Mi jól vagyunk, múlt hét szerdán voltam dokinál, megerősítette a terhességet (megvan az első képünk :) ), méhen belül van, szívhang persze még nem volt, 4-én megyek legközelebb, akkor megcsinálják a labort is, meg újabb UH. Ha minden jól megy, október 23 körül jön a kicsi. Aztán ha olyan sürgős lesz neki, mint a fiamnak volt, akkor már szeptembertől készenlétben leszek! :) (a fiam 35. héten született)

Nekem továbbra sincsenek különösebb tüneteim, fáradékony vagyok, és állandóan pisilni járok. Meg kerülget a nátha, remélem nem lesz rosszabb, mert a fiam is beteg (ő lázas is volt), apa is antibiotikum kúrán van. Én meg literszámra iszom a citromos teát, meg a frissen facsart narancs-grapefruit levet.

2013. febr. 25. 09:47
 15/20 A kérdező kommentje:
Gratula a 8 heteskenek is! Koszonom, igen, jobban vagyok, hasznalom a golyot, egesz nap fekszem, picit szines meg a folyas, de nagyon-nagyon keves. Szabin vagyok a heten, sztem vegig fekudni fogok. Hat nagyon erdekesen alakult ez az egesz. Penteken voltam orvosnal, vizsgalatot nem kertem, csak beszelgettunk. Azt mondta, mindent ugy csinaljak ahogy eddig, nem szol ellene semmi. Ezen a heten elutaztunk volna az egesz csaladdal, szulok, testverek, ezt is tamogatta az orvos. Szombat este jott a verzes. Vasarnap reggel felhivtam, azt mondta ne utazzak, fekves, utrogestan... Kiborultam, raadasul el kellett mondani a csaladnak h nem megyunk, igy hat az egeszet, babat is meg a bajt is. En ott sem voltam, csak a parom. Csak husvetkor akartuk elmondani. Nagyon bant, h igy kellett, olyan regen almodoztam errol. Olyan nagyon regen...
2013. febr. 25. 10:54
 16/20 A kérdező kommentje:
8-as jobbulast a csaladnak! Igen, en is oktober veget szamolgattam, szerintem en kicsit kesobb indultam mint Te. 23-at az uh alapjan mondta az orvos? Es egyebkent mit latott, mekkora ilyenkor? En holnap megyek... Egyebkent sztem klassz idozites, mire jonnek a zoldsegek, indulhat a hozzataplalas! :-))) Fiadnal hogy indult a 35. heten, elfolyt a magzatviz? Es addigra mar mindennel kesz voltal?
2013. febr. 25. 11:11
 17/20 A kérdező kommentje:
12-es (8 hetes mami) ez igy tenyleg nagy meglepetes lehetett! :-) Es regota laktok kulfoldon? A pici a szuletesevel megkapja az allampolgarsagot is gondolom, ez szuper! Sokszor olvastam mar, h nagyon mashogy mennek kint a dolgok, vizsgalatok, ilyesmi... Remelem jo tapasztalataid lesznek. Es jol beszeled a nyelvet, az orvossal megertitek egymast?
2013. febr. 25. 11:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kedves kérdező én 3, a párom 4 éve él itt! (itt ismerkedtünk meg) És igen a kicsi megkapja az állampolgásrágot. Bevallom a nyelv nem megy perfektül, oersze akkor meg főleg nem amikor hivatalos ügyet kell intézni. De szerintem megfogjuk érteni a dokival egymást, ha még sem kérhetek tolmácsot! Telefonon keresztül biztositják! :)

2013. febr. 25. 14:19
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia!

8-as válaszoló vagyok, az egyszerűség kedvéért, a továbbiakban Bea :)

Igen, a fiamnál elkezdett szivárogni a víz, minden előzmény nélkül. Még dolgoztam akkor, nem is akartam még abbahagyni, teljesen jól voltam. Egy hétfői délutánon megvettük a babakocsit, meg pár apróságot. Aznap éjjel kezdett szivárogni. Kedd reggel bementünk a kórházba, dokim megvizsgált, és közölte, hogy ma szülünk... Hirtelen sokkot kaptam. Egyáltalán nem voltam még rá felkészülve, nagyon váratlanul ért a dolog. Egész nap kaptam oxitocint, meg tablettás fájáserősítőt, volt burokrepesztés (merthogy nem repedt meg teljesen magától), de semmi fájásom nem volt, és nem is tágultam, így késő délután már toltak a műtőbe, mert a szívhangja is leesett a fiamnak.

Szerencsére teljesen egészséges volt, 2600 grammal és 53 centivel született (nem tudom mekkora lett volna, ha végig bent marad... :) ), nem került koraszülött osztályra sem, a 3. napon elkezdett szopizni, és 1,5 évig folytatta is!

Ami bajos volt még, az a kiságya volt. Azt ugyanis neten rendeltük, és még szó nem volt róla, hogy szállítanák. Így meg kellett sürgetni őket kicsit, hogy csipkedjék magukat, mert a gyerek már megszületett, és nincs hol aludnia... :)

Kicsit kalandos napok voltak... Akkor rengeteg idegeskedéssel és sok sírással, de utólag persze megszépültek az emlékek. Akkor azt mondtam, hogy nem szülök többet, nem akarok még egyszer ilyet átélni, és tessék... :) Bízom benne, hogy a tesó valamivel türelmesebb lesz!

Ja, és már most eldöntöttem, hogy ha a munkaadóm azt mondja, hogy visszamehetek erre a kis időre is, akkor most nem fogok végig dolgozni, akár mennyire jól bírnám. Most szeretném meghagyni magunknak az időt a felkészülésre. No meg szeptembertől elvileg kezdi az ovit a nagy, indul a beszoktatás, szóval szeptembertől már nem szeretnék dolgozni.

Jobban vagy már kérdező? Sajnálom, hogy nem úgy sikerült a családot beavatni ahogy eltervezted, de a lényeg, hogy rendben legyetek! Anno a fiam jövetelekor nem pont olyan reakciókat kaptam amikre számítottam, de ezt majd egy következő hozzászólásomban részletezném, mert ismételten hív a természet! :)

Vigyázzatok magatokra!

2013. febr. 26. 14:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Hu, hat ez nagyon izgi lehetett, foleg, h a kisagy meg nem jott meg! :-) De a lenyeg, h vegul minden osszeallt es a fiad is eros volt mar es kesz. Ma voltam ultrahangon, azt monta a doki, h minden rendben, amint meglatta, mar forditotta is felem a kepernyot. :-) 10mm petezsak volt, benne szikholyag. Mar elore kimuveltemmagam es tudtam, h ez tokeletes meret. Kerdeztem tole, h "dr ur, szep?", nevetett es mondta, igen nagyon szep! :-))) De tovabbra is fekvesre itelt es szednem kell az utrot, penteken ujra megyek a rendelesere.
2013. febr. 26. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!