Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mitől lehet az,...

Szerintetek mitől lehet az, hogy egy napig véreztem de gyengén, mikor elmúlt elkezdtem barnázni?

Figyelt kérdés
A havim pontos szokott lenni,most enyhe görccsel,gyengén jött meg,24-én reggel kezdődött,tegnap délutánra a barnázáson kívűl semmi nem volt! Szerintetek mitől lehet ez?
2013. jan. 26. 13:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Talán teherbe estél, és ez nem menstruációs vérzés volt, hanem valami más okozta.
2013. jan. 26. 13:17
 2/20 anonim ***** válasza:
Hááát!!:)Én a helyedben ellőnék egy tesztet!!:)
2013. jan. 26. 13:18
 3/20 A kérdező kommentje:
Egyet teszteltem 22én az alig láthatóan nagyon nézni kellett de ott volt a csik,24-én este kiváncsiságból ellőttem egyet igaz alig kellett akkor pisilni,de az negatív volt!
2013. jan. 26. 13:20
 4/20 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy elindult a beágyazódást, aztán mégsem jött össze.
2013. jan. 26. 13:22
 5/20 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy azért volt 24-én este negatív,mert azért csak esti vizelet volt,nem pedig reggeli első.Én a helyedben hétfőn,reggeli első pisiből csinálnék egy újabb tesztet.:)

(2. válaszoló voltam)

2013. jan. 26. 13:26
 6/20 anonim ***** válasza:
Jah,azt elfelejtettem megkérdezni,hogy az eddigi 2 teszt ugyanolyan fajta volt?
2013. jan. 26. 13:27
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem,két különböző az első x epil a másik v.mi pregrant nevű
2013. jan. 26. 13:31
 8/20 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolnám(ahogy már írtam is),hogy hétfőn tesztelj újra,reggeli 1. pisiből,és X-epillel.És ha erősebb lesz a tesztcsík,mint 22-én,akkor baba van.:)Mert ugyebár írtad,hogy mintha ott lenne a 2. vonal...Én azért is szoktam azt ajánlani,hogy valaki 1fajta tesztet használjon,mert akkor látja azt,hogy erősödik-e a csík pár nap elteltével...Remélem érthető,amit leírtam!:)Persze,ez az én véleményem,ha megfogadod meg,ha nem,nem.:)De drukkolok!!Sok sikert!!:)
2013. jan. 26. 13:45
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszod! Nem tudom mi lesz a vége,de sztem már reggel ellövöm azt a tesztet!
2013. jan. 26. 13:57
 10/20 anonim ***** válasza:
Na?Mizujs azóta?:)
2013. jan. 28. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!