Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mitől lehet az,...

Szerintetek mitől lehet az, hogy egy napig véreztem de gyengén, mikor elmúlt elkezdtem barnázni?

Figyelt kérdés
A havim pontos szokott lenni,most enyhe görccsel,gyengén jött meg,24-én reggel kezdődött,tegnap délutánra a barnázáson kívűl semmi nem volt! Szerintetek mitől lehet ez?
2013. jan. 26. 13:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szia! Nem teszteltem,majd reggel! De megfogom írni! Akkor el is múlt,annyi bajom van,h a derekam fáj,és álmos vagyok feszt,de mondjuk ez az időjárástól is lehet! Ma bejelentkeztem orvoshoz is,csütörtökön délután megyek!
2013. jan. 28. 16:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha azóta sem jött meg, akkor biztosan terhes vagy. Én erre tippelek. :)
2013. jan. 28. 16:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem túl korán teszteltél, azért nem mutatta még.
2013. jan. 28. 16:53
 14/20 A kérdező kommentje:
Megjönni megjött,nem olyan erős görccsel,észre sem vettem,csak reggel mikor mentem wc-re 1-2 csepp volt,estig volt egy kicsi,1 betét elég volt,még másnap délig volt de nem olyan intenzitással,délután csak barnáztam és elis múlt!
2013. jan. 28. 16:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem menstruációs vérzés volt.
2013. jan. 28. 17:00
 16/20 A kérdező kommentje:
Hát,nem tudom de fura volt! Bár csak ugy lenne!!Irtam egy dokinak online,ő azt mondta,h hormonváltozás miatt lehetett,de láthatatlanban nem tudd ő sem semmit tutira mondani!!
2013. jan. 28. 17:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát igen, ilyesmi lehetett, mert a menzesz több napig tart.

Olyan nincs, hogy 1-1,5 napos menzesz.

2013. jan. 28. 17:11
 18/20 A kérdező kommentje:
ettől félek én,de ha jól tudom gyógyszerrel belehet álitani!mondjuk nekem sosem volt rendszeres,volt,h egy honapig ki is maradt,gyógyszerrel kellett megindítani!De van egy 2 éves kisfiam,és volt már egy iker vetélésem is!
2013. jan. 28. 17:15
 19/20 anonim ***** válasza:
De hát azt írtad fent, hogy pontos szokott lenni.
2013. jan. 28. 17:20
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen,arra akartam értelmezni,de rosszul fogalmaztam,h szülés előtt rendszertelen volt és mégis besikerült a baba,erre akartam rávezetni,de hát olyan pancser vagyok!Bocs! Most rendszeres
2013. jan. 28. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!