Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja holnapra? Mikor...

Ki nem várja holnapra? Mikor teszteltek? Szerintetek lesz baba?

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 12:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én holnap tesztelek, ma vagyok a 28. napon! Nagyon remélem, hogy már ketten vagyok! :)
2013. febr. 11. 12:44
 2/17 anonim ***** válasza:
25. napon vagyok, holnap a 26.-on leszek, akkor reggel lehet lövök egy 10-est! 9. dpo-n barnáztam, meg ma is van egy icipici folyás, nem tudom, ez jó-e vagy sem, nekem ilyen még nem volt. szerintem terhes vagyok :D
2013. febr. 11. 12:49
 3/17 anonim ***** válasza:
En nem varom mar egy ideje, de osszevissza ciklusaim vannak... Holnap mindenesetre tesztelek, nagyon remenykedek... Rettenetesen izgulok! Drukkoljatok nekem, en is drukkolok mindenkinek! :)
2013. febr. 11. 13:29
 4/17 Papajácsja ***** válasza:
összevisszák az én ciklusaim is csütörtökön egyértelmű negatívat m pedig nem túl erős de jl kivehetően pozitív lett tesztem :) sok sikert csajok!
2013. febr. 11. 13:36
 5/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is úgy vagyok mint a kérdező! Ma vagyok a 28. napon. Ma már 2x is gondolkodtam rajta, hogy ma meg merjem-e venni a tesztet és holnap reggel megcsináljam-e vagy sem. Lehet hogy holnap még nem merek tesztelni, mert már ért pár csalódás a nemvárt napján csinált teszttel.

Bár a görbém olyan szép mint még sosem volt. :) Szóval majd megírom hogy mi lett.

Drukkolok mindenkinek és persze magamnak is. :)

üdv,

P.

2013. febr. 11. 14:54
 6/17 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szurkolok. Remélem sok kétcsíkos teszt lesz :)

Sajnos én egyre kevésbé reménykedem benne, mert úgy érzem, holnap megjön. Minden esetre ha nem, akkor szerdán tesztelek egyet (hajszálpontosan 28 naposak a ciklusaim, sosem késik, sosem jön hamarabb). Ha a holnap eltelik mensi nélkül, akkor hátha már nem is jön jó sokáig :)

Majd írjátok a fejleményeket.

2013. febr. 11. 20:51
 7/17 A kérdező kommentje:
Papajácsja, neked pedig gratulálok a pozitív teszthez. :)
2013. febr. 11. 20:52
 8/17 anonim ***** válasza:
2013. febr. 11. 21:02
 9/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked is. :)Régóta próbálkoztatok már?
2013. febr. 11. 21:44
 10/17 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Jol lathato pozitiv tesztem van... Alig aludtam az ejjel, ugy izgultam. Most meg orulok :) Mindenkinek boldog babavarast!!!
2013. febr. 12. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!