Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja holnapra? Mikor...

Ki nem várja holnapra? Mikor teszteltek? Szerintetek lesz baba?

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 12:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, hát második alkalom volt és csak egyszer voltunk együtt ovukor:))

drukkoljatok, hogy erősödjön, én is gratulálok ill. drukkolok mindenkinek:))

2013. febr. 12. 09:40
 12/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen hamar összejött. Nekünk még csak az első próbálkozós hónapunk volt, szóval nem keseredek el, ha nem jött össze. Két hét és újra ovu. Talán hamar összejön nekünk is :D Még nem jött meg, ha reggelig nem jön meg, tesztelek én is. (Bár nagyon sírós, depressziós hangulatom van és ez mensi előtt nem sokkal mindig rámtalál)

Neked is és a harmadik válaszolónak is gratulálok még egyszer. Kívánom, hogy boldog, nyugodt hónapok elé nézzetek és utána gyönyörű, egészséges kisbabátok szülessen :)

2013. febr. 12. 17:14
 13/17 anonim ***** válasza:

sziasztok! az 5-ös válaszoló vagyok. 28-29 naposak a ciklusaim, így tegnapra-mára nem vártam. A melleim fájnak már vasárnap óta, de még nem merek tesztelni. Szerintem ma este veszek egy tesztet és szerdán vagy csüt reggel megcsinálom. Szép kis valentin napi ajándék lenne a két csík! :) Továbbra is megy a drukk nektek is. üdv,

P.

2013. febr. 12. 17:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok! A 13-as válaszoló, "P." vagyok. Megvettem tegnap a tesztet, ma reggel mértem a hőmet és úgy voltam vele, ha nem ment le, akkor uccu neki, megcsinálom a tesztet. Alig bírtam pisilni, úgy izgultam. Az eredmény: egy azonnali pozitív teszt! Megvan a valentin napi ajándék! :)

[link]

Jó volt veletek együtt izgulni! Sok örömöt mindenkinek!

Vigyázzunk magunkra és a babára!

üdv, P.

2013. febr. 13. 13:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Na akkor reggel én is tesztelek. Bár nagyon félek tőle, mert most még reménykedek. De egyre inkább úgy érzem, hogy az utóbbi napok okozta stressz miatt nem jön még meg :(
2013. febr. 13. 17:43
 16/17 A kérdező kommentje:

Teszteltem én is :( Hát semmi. Most elég rossz, már kicsit beleéltem magam és nagyon csalódott vagyok.

Azért nektek gratulálok és örömteli babavárást kívánok!

2013. febr. 14. 07:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező,azóta mizu veled? Összejött már a baba?
2013. szept. 3. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!