Akik nemvárt előtt teszteltek megmaradt a baba? Mert azt mondják, hogy akkor korai peteérés volt vagy nem?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 14:29
1/3 anonim válasza:
nem értem, mi az összefüggés, hogy mikor csinálod a tesztet és megmarad-e?
ha nemvárt előtt tesztelsz és pozitív, még nem biztos, hogy korai peteérés volt, csak érzékenyebb teszttel tesztel valaki.
amúgy ha korai peteérésnél fogant az még nem zárja ki, hogy ne maradna meg a baba.
2/3 anonim válasza:
h korán tesztelsz sanszos, h nem mutatja, h baba van, attól még lehet is meg nem is, nem függ össze, én korábban csináltam a tesztet, mert sejtettem, kimutatta és tegnap volt másfél éves a fiam!
3/3 A kérdező kommentje:
Én is a nemvárt előtt teszteltem +at. Te mikor mentél orvoshoz? Én már beszéltem vele és azt mondta, hogy hétfőn mehetek, ha valami gondom van akkor hívjam és fogad. Te mit éreztél?
2010. ápr. 12. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!