Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megcsinálhatom már holnap...

Megcsinálhatom már holnap reggel a tesztet vagy még várjak?

Figyelt kérdés
Nagyon sok sikertelen hónap után most valamiért mégis úgy érzem talán sikerült.Hogy miért azt hosszú lenne kifejteni.Ha tényleg baba van ,akkor Február 6.ára tehető a sikeres szeretkezés napja.7.én délután barnáztam.Vettem egy korai terhességet is kimutató tesztet (Hcg a neve )az van ráírva hogy már 10napos terhességet is kimutat.Tegnapra nem vártam.Ha ma se jön meg,holnap már csinálhatom a tesztet vagy még korai?!
2013. febr. 16. 12:07
 1/3 anonim ***** válasza:
csinálhatod! Ha tegnap nem vártad, akkor holnap már mutatnia kellene valamit. De ez sem törvényszerű. Tehát, ha nem mutat, akkor se szomorodj el, majd csinálsz később.
2013. febr. 16. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia:)ha 6 án voltatok együtt 7 én korai a barnázás.Egyébként ha jól számoltam nekem is 6 körül volt pém.de én várok még kb 1 hetet a teszteléssel.Hány naposak a ciklusaid?Mikorra nem várod a menszit?
2013. febr. 16. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha tegnapra nem vártad akkor a 6-ai együttlétből szerintem kizárt a baba, hacsak nem akkor volt peteérés akkor viszont van még jó pár napod nemvártig így korai lenne a teszt is szerintem. Mikor volt az utolsó mensi, hány naposak a ciklusaid?
2013. febr. 16. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!