Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor csináljak tesztet?

Mikor csináljak tesztet?

Figyelt kérdés
Múlt kedden volt a peteérés. Vagyis 10napja. Két napja olyan érzésem van, mintha most jönne meg. Nyom az alhasam néha szurkál. elvileg csak jövő keddre nem várom. Szerintetek vasárnap vagy hétfőn már csinálhatok tesztet?
2013. febr. 15. 08:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

szerintem 300 ilyen kérdés van itt, és valószínűleg magadtól is kívülről fújod:)

legjobb a nemvárt napján, ill. utána tesztelni, ha bírod a megpróbáltatásokat, lehet előbb is, de alapvetően pé. után 10 nappal nagyon, nagyon ritka, hogy kimutatja (nekem ott volt egy délutáni teszten pl.) ,

mindjárt megjön érzésre meg felesleges alapozni, mert vagy mindjárt megjön, vagy terhes vagy:) mindkettő esélyes.

2013. febr. 15. 08:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Én az első vetélésem után megtanultam, hogy a nem várt napjánál előbb nem szabad tesztet csinálni. De inkább a nem várt napja után 3 nappal. De jó magam a nemvárt után 2 héttel fogok csak tesztet csinálni. Teljesen fölösleges a drága teszteket idő előtt ellőni.
2013. febr. 15. 08:36
 3/11 A kérdező kommentje:
A mindjárt megjön érzésben az a furcsa, hogy sosem volt ilyen érzésem csak akkor amikor tényleg megjött és mindig pontos volt. A tesztet pé után 12 vagy 13 nappal csinálnám meg. Sokat olvastam itt de volt akinek 11nap után kimutatta volt akinek késett de negatívot mutatott és csak egy hét múlva pozitívot. Ezért kérdezem.
2013. febr. 15. 08:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Ahogy te is írod mindenkinek más. Van aki meg csinálja a tesztet és negatív pedig terhes, van aki meg csinálja a tesztet pozitív és még is megjön. Van aki érzi, hogy terhes pedig nem, és van aki semmit sem érez hetekig pedig terhes. Tudom, hogy nehéz várni még a nem várt napjáig is, de előtte teljesen fölösleges tesztet csinálni. Ha akarsz csináljál, de nagyon véssed az agyadba ,hogy a kopott eredmény max 60%-ban igaz. Amúgy alaphangon is a beágyazódáshoz legalább 10-14 nap szükséges. (5-7 nap vándorlás, 5-7 nap beágyazódás)
2013. febr. 15. 08:49
 5/11 anonim ***** válasza:
első vagyok, mint írtam, nekem a 10-11. napon pozitív lett, azóta erősödik, "tüneteim" is azóta vannak, a hasam már most felpuffadt, ha valaki jobban koncentrálna vagy megfogná, érezné, hogy nem "háj", hányingerem is van két napja. szóval senki nem sztenderd:)
2013. febr. 15. 08:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Én biztos várnék addig, amíg legalább 3-4 napot nem késik.

Sajnos már jártam úgy, hogy a nemvárt napjának reggelén teszteltem halvány pozitívot. Nagy volt a boldogság. Majd a pofára esés is, amikor másnap mégis megjött.

2013. febr. 15. 09:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia:)Nekem is valószínű,hogy kedden volt peteérésem és Én is jövő keddre nem várom.Nekem is vannak hasonló tüneteim és a cicim is fáj,de nem élem bele magam.Én szerintem 1 hét múlva tesztelek.Majd írd meg mi volt:)Szorítok magunknak!!!:)
2013. febr. 15. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok! en is keddre nem varom!! en mar csinaltam tesztet ami persze neg.lett. szurkolok nektek :-)
2013. febr. 15. 11:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia utolsó válaszoló:)és miért csináltál ilyen korán tesztet?Vannak Neked is tüneteid?És ha vannak,milyenek?
2013. febr. 15. 14:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Mert nagyon várnánk:-( nekem ma elkezdett fájni a cicim a derekam egesz hó.ba fájt de most igazán rákezdett + mostanaba elég sokat szédülök.

Itt a görbém: [link]

2013. febr. 15. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!