Pozitív lenne a tesztem?
Figyelt kérdés
Kb. 10. dpo, esti, 10-es teszt. 15-30 perc után már kevésbé látszik, ez kb. 3 perc utáni fotó. Ill. fotók.
2013. febr. 11. 20:36
21/41 A kérdező kommentje:
igen, szerencsére :) UH majd két hét múlva lesz, szóval utána többet tudok, de alapvetően minden ok :)
2013. febr. 25. 09:56
23/41 A kérdező kommentje:
csak azért, mert én pl. utálom, amikor valaki nem ír egy régi témához, hogy mi lett a vége :)
2013. febr. 26. 08:34
24/41 anonim válasza:
GRATULÁLOK!!! Ez egy csodaszép teszt!!! :) Jó egészséget kívánok az egész családnak és kellemes várandóságot!!! :)
25/41 anonim válasza:
Gratulációóóóóó!!! És köszi, hogy egy témának van eleje és vége! Én is utálom, ha valaki nem fejezi be.:)
27/41 A kérdező kommentje:
aki anno azt írta, viccből, lehet ikrek, az jogtalanul lett lepontozva, mert ikrek :D
2013. ápr. 30. 13:16
28/41 anonim válasza:
Huha :)))) Gratulalok :))))))))))) Sok oromet a kicsikhez :)
29/41 anonim válasza:
Spontán ikrek?
Csak azért kérdezem, mert én gyógyszert kaptam, 2 tüszőm érett, kaptam tüszőrepesztőt is, és a 10. dpo-n este ugyanolyan tesztem volt, mint Neked. Uh-ra csak csütörtökön megyek, az lesz kb. 6+2.
30/41 A kérdező kommentje:
igen, én semmit nem szedtem! ovu tesztet is csak az együttlét után próbáltam ki, mert kaptam:)
2013. ápr. 30. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!