Hétfőn megyek a nőgyógyászhoz bejelentkezni petefészek
drilling műtétre! (PCO). KINEK MENNYIT KELLETT VÁRNIA A
MŰTÉTRE?
Hat, en nem allitanam biztosra, hogy nem volt péd. Nekem egesz szepnek tunik ez a gorbe. A mellfajdalom pedig a pé utan elofordulo progeszteron termelodes miatt van, ugyhogy a koetkezo honapban en azert elmennek egy progi vervetelre, mert abban a honapban is volt mar szerintem, de hogy szervezeted probalkozott az biztos. Szerintem nagyon biztato a helyzeted. Es te meg drillingre akartal menni :) Meg par honap, de akkor kemeny legyen az a dieta, es tuti meglesz az eredmenye!
2013. febr. 13. 09:00
42/58 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!:) Ezt nagyon jó hallani!!!!!
még annyival szeretnélek biztatni hogy a hormonok helyreállása nem feltétlenül jelenti azt hogy a ciklusaid is lerövidülnek. Én nagyon kétségbe voltam esve mert annak ellenére hogy egy év kezelés után a hormonjaim már jók voltka, a ciklusaim még mindig 45-50 naposak voltak. Ennek ellenére egy ilyen ciklusban sikerült teherbe esnem, a 30. napon. Ilyen ciklusban a 21 nap szerint nekem sem volt peteérésem, de volt bizony a 30. napon, és terhes is lettem, a baba azóta meg is született. Persze az FSH-LH arányt nálad is rendbe kell előbb tenni, de utána jó esélyeid lesznek.
2013. febr. 14. 16:13
44/58 A kérdező kommentje:
és azt diétán kívül mivel lehet még rendbe tenni?nem tudtok adni néhány tippet?
Szigorú diéta+heti minimum 4szer 40 perc sport+merckformin.
2013. febr. 15. 00:00
46/58 A kérdező kommentje:
LÁnyok!! ebben a hónapban nem mértem ugy a hőmet,3 naponta...de úgy néz ki volt PÉ!!!! nem karom elkiabálni,de nektek elmondom amiért írtatok nekem és segítőkészek vagytok...nem tudom hogy először mikor emelkedett meg!!
[link]
47/58 A kérdező kommentje:
ezaaaaaaaaaaaaz:):) javuloook hála istennek
48/58 A kérdező kommentje:
emelkedés előtt 2-3 nappal mértem meg..36,3 volt..nem tudom mikor voltunk együtt mert azt sem irom...de lényeg hogy javulok!!!!3 hónap után,pedig mostanság bűnöztem
Meg ne kiabaljuk el, de tenyleg igencsak biztato, es ha a 16. napon tenyleg volt pé, akkor megint rovidebb lesz a ciklusod. Ami nagyon jo. Most meregesd szorgalmasan a hodet, es ha fenn marad, akkor a vélt pé+7. napon menj el egy progi vervetelre szerintem, hogy kideruljon tenyleg volt e pé, es hogy mekkora a progid, mert ez kesobb egy esetleges terhesseghez is fontos lesz, hogy kell e megtamogatas vagy nem.
Bunozeskent meg mindig a cukormentes diaetikus sutiket javaslom, es a mostmar altalam is kiprobalt gastroyal zsiregeto cukraszda termekeit. Buntudat nelkul bunozhetsz. En a valentin napi tortajukat rendeltem meg tegnapra, egy hatalmas szeletet ettem meg, nemhogy mellek ize nem volt, de finomabb volt mint egy sima cukros, es a cukromon meg se latszott, mintha nem is ettem volna. Ugyhogy a jovoen en biztos kiprobalom a tobbi hasonlo termekeiket is, mar csak azert is,mert ingyen hozzak ki (jo, nem olyan olcso), es sajna a kozelunkben egy cukraszda sincs, ahol diab. sutiket csinalnak.
2013. febr. 15. 09:46
50/58 A kérdező kommentje:
SZiasztok!!! Tegnap a 28 ciklusnapon megjött!!!!:):):) Nagyon-nagyon örülök,hogy beáll a ciklusom,és remélem hamarosan csönget a gólya és mondja hogy nézd,itt egy baba!!!
Kapcsolódó kérdések: