Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétfőn megyek a nőgyógyászhoz...

Hétfőn megyek a nőgyógyászhoz bejelentkezni petefészek drilling műtétre! (PCO). KINEK MENNYIT KELLETT VÁRNIA A MŰTÉTRE?

Figyelt kérdés
MIKOR KAPOK LEGHAMARABB IDŐPONTOT?????
2013. febr. 10. 21:40
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
Nem veszik ki a petefészek egy részét hanem leégetik a cisztákat, de a petefészeknek az a része ahol égetnek elhal ezért sokkal kisebb lesz az aktív felülete. Rajtam sajna megcsinálták tök feleslegesen. Után a 3as kezelés segített végül.
2013. febr. 10. 23:11
 12/58 anonim ***** válasza:
Egyébként műtét után nagyobb az esély, hogy teherbe ess, de a vetélési arán ilynekor kb 75% mivel nincs rendben a hormonháztartás és az anyagcsere.
2013. febr. 10. 23:12
 13/58 anonim ***** válasza:

Utolsoval, meg persze mindenkivel egyet ertek. Kell az neked hogy masfel ev utan esetleg legyen 5-6 het oromod, aztan annak is vege legyen?? Nem magaval a cisztakkal van baj, hanem a hormonhaztartassal, es anyagcserezavarral. Ha ez a 3-as kezelessel rendbe jon a cisztak maguktol eltunnek, de ha nem is mind, akkor is teherbe tudsz esni. Clostyt gondolom mar az elso honaptol szedtem. Na ez is egy nagy hulyeseg volt a dokidtol. Ha o javasolta a drillinet is, akkor surgosen hagyd ott. Mellesleg ha eddig nem tetted, bar errol nem esett szo, javaslom keress fel egy jo endokrinologust, aki maga is elmagyarazza neked, miert nincs ertelme a drillingnek, es a clostynak az elso kezeleses honapban. Megis hogy gondoltad? Ugyanugy elvetelsz, ha terhes lettel volna is, hisz igyanaz a problema, a hormonjaid attol meg nincsenek rendben. 3 honap semmi. Szigoruan tartod a dietat? Mert csak ugy van ertelme. Sportolsz? Szeded a gyogyszert rendesen? Nekem is fel ev kellett, es nem akart hinni, amiko pozitiv lett a teszt, teljesen elkonyveltem, hogy lesz minimum egy ev. Most pedig itt vagyok 11 hetesen. Pedig mi is tavaly marcius elejen kezdtunk probalkozni, es csak juliusban derult ki az IR/Pco. En sosem keseregtem azon hogy jajj, miert nem sikerul, hanem annak orultem, hogy vegre megvan a problema, barmikor vartlanul johet a golya. Es tenyleg varatlanul jott. Hidd el, ha ott lesz egyszer a pozi teszt a kezedben, nem fogsz tobbet arra gondolni, hogy milyen nehez volt, es milyen sokaig tartott, cserebe nem kell a babad eleteert aggodni, mert az anyukaja egeszseges lesz, es ki tudja hordani.

Erre gondolj, amikor meg akarod csinaltatni a drillinget, amivel nagyobb kart okazhatsz, mint hasznot. Nyilvan enni ember nem hiaba mondja hogy ne tedd.

2013. febr. 11. 06:44
 14/58 A kérdező kommentje:

Nem az orvos mondta,én olvastam.....de csak jókat! akkor nem értem,hogy most ti miért irtok ennyi rosszat!!!..Jajjj..pedig nagyon örültem hogy végre egy kis remény..igy a műtéttel:(:(....de Ti meg lebeszéltek..

az orvosom egy kincs,egyszer látott és tudta hogy mi a bajom,normális!!!!

Na jó,akkormától nagyon betartom a 3 as kezelést!!!!:(:(

DE MI VAN HA MÉG EGY ÉVBET KELL VÁRNI:(:(....

2013. febr. 11. 07:42
 15/58 A kérdező kommentje:
Soha nem akartam semmit se igy,mint gyereket,és pont ezt nem kapom meg az élettől!!!!!néha nagyon tud ez fájni!!!:(:(
2013. febr. 11. 07:43
 16/58 anonim ***** válasza:
Figyi én megértelek. Én 4,5 évet vártam a fiamra, mert nekünk ráadásul csak lombikkal lehet a párom gondja miatt. 3 lombikot úgy csináltak végig, hoyg elötte volt a drillingem, semmi haszna nem volt, amintn a 3as kezeléssel fél év alatt rendbe raktak sikerült. A drilling után volt pár peteérésem, de ha a párommal nem lenne gond, se lett volna gyerekünk emrt a hormonjaim rosszak voltak. Nagyon szigorúan tartsd a 3as kezelést és sikerülni fog.
2013. febr. 11. 08:10
 17/58 A kérdező kommentje:

KÖszi a biztatást! és neked sulyos IR-ed volt....ha nekem az éhgyomri értékek tökéletesek,akkor az enyhe IR nek számit???

Heti egy nap bűnözés belefér?

2013. febr. 11. 09:19
 18/58 anonim ***** válasza:
Én se műttettem meg magam. A cisztám el is múltak. Igaz baba csak 2,5 év múlva lett, lombikkal, de a pcos-em rendeződött, más miatt kellett a lombik. A diétát azóta is tartom, bűnözni szoktam néha.
2013. febr. 11. 09:36
 19/58 frászkarikaborsó ***** válasza:

én sosem bűnöztem, de úgy tudom hogy ha mindenképpen szeretnél akkor legcélszerűbb az uzsonna alkalmával cukrosat enni. Nem tudom milyen infóid vannak most a diétáról de itt van egy remek cikk róla: [link]

az éhgyomri értékeim nekem is rendben voltak mégis egy év kellett hogy a hormonjaim rendesen visszaálljanak.. neked milyenek voltak a vérvétel eredményeid? cukor, inzulin, hormonok?

2013. febr. 11. 09:43
 20/58 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo, azert kerdezhetnek parat? A ciklusaid milyenek voltak a kezeles elott, es milyenek most? Voltal endokrinlogusnal? Tobbi hormonoddal mi a helyzet (tsh, prolaktin, tesztoszteron, lh-fsh arany a 3. cn-on)? Esetleg megirnad ide is az eredmenyeit? Honnan tudod hogy nincs peteeresed? Leirnad nekunk pontosan a terheleses cukor en inzulin eredmenyeit? Ha bunozni akarsz, ajanlom a cukormentes, csokkentett szenhidrattartalmu sutiket. Magad is el tudsz kesziteni parat, de pl a gastroyalnak van ez az uj funkcioja, a zsiregeto cukraszda, specko liszt, es cukor hozzaadasaval csinaljak a sutiket. Vagy a norbi update termekek is jok lehetnek, es ujabban Katus Attila is nyomul ilyenekkel (vitlkonyha). De az "igazi" bunozessel csak ovatosan, mert ha teherbe esel, azt el kell felejtened. Nekem annyira pontosan be kell tartanom a dietat, mint meg soha, mert a multkor mar inzulingyanus voltam (mondjuk kiderult hogy a labor elcseszett valamit a terhelesemen), es nem akarom veszelyeztetni a baba eletet egy percig sem. Nagyon meg kell valogatnom mit eszem, es mennyit. Ehhez vettem egy vercukormerot is hogy kideruljon mit birok es mit nem, es erdekes modon a teszta alig emel a cukromon, a krumlitol viszont elszall. Neked is javaslom egy cukormero beszerzeset, mert terhesseg alatt is nagy hasznat fogod venni.
2013. febr. 11. 10:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!