Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 30 évesen már leállhat a...

30 évesen már leállhat a petefészek működése és bekövetkezhet a klímax?

Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
nagyon ritka esetben, de valószínűbb, h valami már probléma áll a dolog hátterében. ha mégis erről van szó, ebben a korban még azt is kezelik és visszafordítják a folyamatoit
2013. jan. 30. 20:33
 2/4 anonim válasza:
Sajnos ez nem igazán visszafordítható folyamat. Én is annyi vagyok, és kromoszóma hiba miatt van. Bár nekem sosem volt rendszeres a mensim. Nem tudom, hogy le fog-e állni teljesen, vagy akár még 15 évet is ilyen bénán elműködök-e. Senki nem tudja megmondani :(
2013. febr. 24. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
2. tényleg? anyumnak annak idején 42 éves korában kezdődött a klímax és megkérdezték tőle, h beavatkozzanak gyógyszeresen és kitolják vele az időpontját. mivel már volt 3 gyereke és nem akart többet ő nem kérte a kezelést, de úgy tudom, kaphatott volna vmiféle hormonkúrát...
2013. febr. 24. 19:32
 4/4 anonim válasza:
Persze, kaphat hormonkúrát, fogamzásgátlót, ha úgy tetszik, de az akkor is csak ál-ciklus. Vérezni fogsz, mert kívülről megkapod a hormonokat, de peteérésed nem lesz tőle. :(
2013. márc. 18. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!