Normális, hogy erős petefészek fájdalmam van minden Closty bevétele után?
Ha az Ir-ed nincs kezelve, akkor a gyogyszer valoban semmit se er, es ez nem a gyogyszer hibaja, hanem a felelotlen orvosoke, akik azt hiszik hogy a pco-s nok anovulacios ciklusaival csodat tesz a closty. Nem igy van! A fajdalom mit erzel pedig nem normalis, hisz a gondolom amugy is cisztas petefeszkedet stimulalgatja, de ha az Ir eddig nem volt kezelve, akkor nem hogy pét nem csinal, hanem meg tobb cisztat.
A felhaborodasom pedig nem neked szol igazabol, hanem a nagyokos lusta dokiknak, akik mindenfele elozetes, celzott kezeles nelkul, agybafobe clostyztatja a pco-s noket.
Ha pedig megis elozetesen mar tartottad a kezelest (met+dieta+mozgas) akkor elobb utobb kell hogy legyen magatol peteeresed, vagy mar van is, felesleges a closty, nem attol lesz a gyerek. Viszont a 3-as kezelesnek idot kellett volna/kellene adni, mert igy a closty valoban nem fog hasznalni, sot, mint irtam, akar arthat is.
Én 5 hónapig szedtem clostit. És bizony amint bevettem, intenzíven beindult a petefészek fájdalom. DE nekem végig fájt, főleg ovuláció környékén nagyon :(
Sok sikert, babásodj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!