Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, hogy erős petefészek...

Normális, hogy erős petefészek fájdalmam van minden Closty bevétele után?

Figyelt kérdés
Ez a 4. nap, napi 1 tabi (ciklus 3. napjától). Holnap lesz az utolsó. Van, hogy hőhullám is rám tör... PCOS, IR áll fenn nálam. PÉ csak néha van, ezért kaptam. UH 12. nap lenne esedékes. Normális, hogy mindig fájnak a petefészkeim miután beveszem a tablettát?Egyébként a sok negatív történet ellenére azért ugye ér is vmit ez a gyógyszer?
2013. jan. 20. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha az Ir-ed nincs kezelve, akkor a gyogyszer valoban semmit se er, es ez nem a gyogyszer hibaja, hanem a felelotlen orvosoke, akik azt hiszik hogy a pco-s nok anovulacios ciklusaival csodat tesz a closty. Nem igy van! A fajdalom mit erzel pedig nem normalis, hisz a gondolom amugy is cisztas petefeszkedet stimulalgatja, de ha az Ir eddig nem volt kezelve, akkor nem hogy pét nem csinal, hanem meg tobb cisztat.

A felhaborodasom pedig nem neked szol igazabol, hanem a nagyokos lusta dokiknak, akik mindenfele elozetes, celzott kezeles nelkul, agybafobe clostyztatja a pco-s noket.

Ha pedig megis elozetesen mar tartottad a kezelest (met+dieta+mozgas) akkor elobb utobb kell hogy legyen magatol peteeresed, vagy mar van is, felesleges a closty, nem attol lesz a gyerek. Viszont a 3-as kezelesnek idot kellett volna/kellene adni, mert igy a closty valoban nem fog hasznalni, sot, mint irtam, akar arthat is.

2013. jan. 20. 19:27
 2/3 anonim ***** válasza:
ÉS mikor mész uh-ra. A pcos-edet mióta kezelik a 3as kezeléssel? PCOSnél nagyon gyakori uh kell closty mellett, mert nagyon gyakran hatlmas ciszták nőnek tőle és ez okozhat fájdalmat.
2013. jan. 20. 22:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 5 hónapig szedtem clostit. És bizony amint bevettem, intenzíven beindult a petefészek fájdalom. DE nekem végig fájt, főleg ovuláció környékén nagyon :(

Sok sikert, babásodj :)

2013. jan. 21. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!