Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megvet az orvos, ha nem...

Megvet az orvos, ha nem tervezetten estem teherbe?

Figyelt kérdés
Azt mondta többek között ő is, hogy nem lehet gyermekem természetes úton, így hát néha-néha védekezés nélkül csináltuk a férjemmel, úgysem fog sikerülni, gondoltuk. Hát összejött. :-) Nem terveztük, de ha így alakult, akkor szeretettel várjuk. Attól félek, hogy az orvos felelőtlennek fog tartani, és le fog hordani a sárga földig. Amúgy is félek a nőgyógyászoktól, így még jobban rettegek.
2013. febr. 10. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem fog megvetni, egyébként meg nem kell az orrára kötni, hogy várt, de nem tervezett :)
2013. febr. 10. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
az orvos meg sem kérdezi. egyedül a védőnő kérdez rá, neki be is kell jegyeznie a terhes könyvedbe. amúgy meg ugyanolyan "szép" egy meglepetés-babát vállalni, mint egy tervezettet.
2013. febr. 10. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a megvetést érzed az orvos szavaiban azonnal kelj fel és hagyd ott. Senkinek semmi köze hozzá. Még a védőnőnek sem. Ez a ti dolgotok!!!
2013. febr. 10. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha megvet emiatt keress más dokit. Meg nem hinném, hogy megkérdezi.
2013. febr. 10. 22:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem viselkedj felnőtt emberként és anyaként. Az orvos nem az apukád/anyukád, aki leszid, mert nem viselkedtél megfelelően. Ha ítélkező megnyilvánulása van, akkor állj fel, közöld, hogy ő egy orvos, aki szolgáltatást nyújt, és mivel te ezzel nem vagy megelégedve, köszönöd szépen, de az ilyen hangnemet kikéred magadnak! Aztán otthagyod és keresel mást! Nem vagy gyerek! Viselkedj úgy, mint egy felnőtt ember! Lesznek ennél nehezebb szituációk is az életben! "Félek", "rettegek", "felelőtlennek tart", "le fog hordani a sárga földig" ... - ez nem az alsó tagozat, ő pedig nem a napközis tanárod! SZerintem ezt alaposan tudatosítsd magadban, és úgy menj oda!
2013. febr. 11. 10:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha ennyire félsz a dokitól, akkor vagy veled van a gond, vagy keress mást. De ezt miért tenné a doki? Szerintem te fújod fel.

Gondold el, én elmentem dokihoz, hogy terhes vagyok, és nem akarom megtartani, mert a kisfiam 1 éves, és védekeztünk is. Elküldött u-ra, ahol kiderült, hogy ikrek. Mentem vissza egyből a dokihoz, hát én tényleg nem tudtam megszólalni, csak elétettem a leletet... Egyébként 2 szép kislány lett, 2 hónaposak. Köv alkalommal már jót nevettem a dokival, hogy milyen véletlenek vannak.

azt meg a kutya sem kérdezi meg, hogy tervezett volt-e vagy sem.

2013. febr. 11. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!