Mit gondoltok a beültetésről? Mert már 5 éve próbálkozunk és szerintem már csak az maradt az orvos sem tud semmit csinálni nincs peteérésem még a costilal sem
Figyelt kérdés
ha tudtok valamit segíteni hogy esek teherbe akkor segítsetek én már mindent kipróbáltam de vitamintól kezdve mindent de csak hízok tőle2013. jan. 12. 20:12
2/5 anonim válasza:
Nekem sem volt peteérésem Closyval sem. Kaptam hormon injekciókat, csináltak nekem inszeminációt és 3 hónap alatt terhes lettem.
3/5 anonim válasza:
És miért nincs peteérésed? Hormonjaid hogy állnak, mivel kezelik?
5/5 anonim válasza:
Engem nőgyógyász endokrinológus kezel, a férjemet pedig egy neves andrológus.
Elég sok gond kiderült, de egyenlőre góckutatásra járunk, amíg az nincs meg, beültetni sem lehet; ha meglesz, lehet hogy sima tüszőérleléssel teherbe eshetek.
Én boldogan mennék lombikra ha lehetne, nem érdekelne, csak hogy végre várandós, majd édesanya lehessek!!!!!!
Nem kell tőle félni, hiszen belőletek lesz az a kis élet is, és a 12. terhességi héttől ugyanúgy kezelnek, mint egy "átlagos" kismamát.
CSak azt vedd figyelembe, hogy hosszú a várólista......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!