Hőmérős kérdés? Orvos kérte, de nem értek hozzá.
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok a hőmérőzésben, ez volt az első hetem.
Sajnos nem tudom megoldani, hogy egy időben mérjem, mert összevissza kelek fel, hiába állítottam órát már egészen hajnalra, de kb. egy órás szúrás van. Tegnap és ma 36, 1 *C-ot mértem, előtte 36,4 és 6 között ingadozott. Tegnap este megjött a menstruációm. Ezért esett így le? Normális ez?
2013. jan. 21. 18:13
1/4 anonim válasza:
Ha nem azonos idöben méred, akkor semmi értelme, mert az eredmény nem reális.
Az órát állitsd akkorra, amikor a legkorábban kelsz, akkor nincs szórás, és akkor mérd meg a hömérsékletet.
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Felhúztam az órát 5:30- ra, de van, hogy felkelek 5-kor pisilni, akkor már nem alszok vissza sajnos. Nem működik jól a vesém, éjszaka felkelek 2-3*, változó, hogy mikor, tehát ezen nem tudok változtatni, de most megnézem a linket, hátha okosabb leszek. :)
2013. jan. 21. 18:49
4/4 anonim válasza:
Menzeszkor leesik, ez teljesen normális.
A különböző időpont (ha nem nagy az eltérés) nem sokat számít. A lényeg, hogy azonnal ébredés után mérd. Meg legalább 6 órát kell aludni egyhuzamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!