Be lehet valahogy avatkozni hogy kislányunk legyen, mit egyen a párom hogy olyan spermája legyen? L/18

A kérdés valójában nem akkora baromság, mint amilyennek hangzik szerintem.
Az X és Y kromoszómát hordozó spermiumok más-más tulajdonságokkal rendelkeznek, mert míg az X kromoszómát tartalmazóak lassabb haladásra képesek, viszont strapabíróbbak, addig az Y kromoszómás spermiumok kevésbé ellenállóak, viszont gyorsabb haladásra képesek, mint a "kislányos" spermák. Sokáig kutatták, hogy ezen tényezők tudatában hogyan lehet befolyásolni a nem kialakulását (pl. hogy peteérés előtt/közben/után van aktus stb), és neten biztos fentvan pár praktika ezzel kapcsolatban (én még korábban olvastam róla egy nőgyógyász által írt könyvben, de nem jegyeztem meg őket, mivel nekem édesmindegy, hogy kisfiam vagy kislányom lesz)
Mindezek ellenére kedves Kérdező, a reakcióid és megnyilvánulásaid alapján még igazán várhatnátok azzal, hogy gyermeket vállaljatok.

#21: Egyébként igazad van. Nekünk is mondta ezt anno a nődoki. Ezért mondják, hogy póztól is függ. Tehát a hanyatt fekvő, mélyre hatoló, emelt csípőjű pózok kedveznek a fiúknak, mert a gyorsabb fickók nagyobb eséllyel jutnak el. A felső, lovagló póz pedig a lányoknak, tekintve, hogy nagy része visszafolyik és a tovább életképes lányos sejtecskéknek van esélyük eljutni a célig.
Bár kér volt leírni, mert nem kellene tanítani a kérdezőt ... még a végén tényleg szaporodni fog.

Jézusom!
Ne ezen gondolkodj!
Én most leszek 32 éves csütörtökön!
2 évek 7 hónapja akartunk kisbabát a párommal(mindenféle kivizsgálás után)
Nyáron végre össze is jött!
Rettenetesen rültünk neki!
Jártunk ultrahangra!
A 8. hétig minden a legnagyobb rendben volt!
De a 8.héten leállt a picikénk szíve!Meg is mutatták az ultrahangon(a mai napig előttem van a kép)iszonyatos érzés!
Műtéti úton vették el!
Na ez a fájdalom!
Szóval totál tök mindegy hogy kisfiú e vagy kislány!
ÖRÜLJ NEKI ha egyáltalán megmarad és ki tudod hordani!
Mert ez csak a kiváltságos,szerencsés kismamáknak sikerül!
Nekem azóta sem sikerült bebabásodnom! :(
Nem akartalak egy szóval sem megbántani!
Csak arra akartam rávilágítani,hogy NE AZON AGGÓDJ HOGY MILYEN NEMŰ LEGYEN!Hanem azon,hogy egészséges lehessen!
Sok sikert Nektek!
Vigyázz Magadra!
Linda

24-es: sajnálom, hogy a gyakorlat pont azt igazolta vissza, amit én is írtam. (az egészség a lényeg, nem a neme)
remélem, hogy lesz lelki erőtök az új próbálkozáshoz, és összejön.
sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!